Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΩΝ: Ο ΝΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Καλεσμένος του ιδιωτικού πανεπιστημίου στα Τίρανα «EPOKA», ο πρόεδρος του Αλβανοτσάμικου κόμματος Shpetim Idrizi, μίλησε για την απογραφή πο...

Καλεσμένος του ιδιωτικού πανεπιστημίου στα Τίρανα «EPOKA», ο πρόεδρος του Αλβανοτσάμικου κόμματος Shpetim Idrizi, μίλησε για την απογραφή που διενεργείται αυτή τη στιγμή στην Αλβανία και δεν παρέλειψε να επιτεθεί για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα και τους πολιτικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία.

«Μία κρατική ρουτίνα που επαναλαμβάνεται κάθε δέκα χρόνια, όπως είναι η απογραφή, δεν θα έπρεπε να λάβει αυτές τις διαστάσεις. Οι βλέψεις διαφόρων σοβινιστικών κέντρων, μας ανάγκασαν να αναλάβουμε μία πρωτοβουλία για την προστασία της εθνικής μας ταυτότητας.

Οι δηλώσεις του Μπολάνου περί αυτονόμησης της περιοχής της Χειμάρρας και οι δηλώσεις του κ. Ντούλε ότι στην περιοχή της μειονότητας η αστυνόμευση πρέπει να γίνεται από μειονοτικούς, έχουν την ίδια αφετηρία. Στόχους τους είναι να μετατρέψουν την Αλβανία σε ένα πολυεθνικό κράτος. Όταν είδαν ότι δεν τους βγαίνουν τα νούμερα, θέλησαν με διάφορες μεθοδεύσεις να αλλοιώσουν τους αριθμούς της απογραφής παίρνοντας με το μέρος τους και άλλες μειονότητες στην Αλβανία», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής και πρόεδρος του PDIU Idrizi.

Δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν μεταναστεύσει στην Ελλάδα και θεωρεί παράλογο να θέλουν να απογραφούν αυτοί που δεν ζουν μόνιμα στην Αλβανία την ίδια στιγμή που η απογραφή στα Σκόπια αναβλήθηκε από τους Αλβανούς γιατί διαφωνούσαν ως προς την απογραφή των μεταναστών. Να αναφέρουμε εδώ ότι οι Σκοπιανοί δέχονταν να γραφτούν οι αλβανοί που έμεναν στο εξωτερικό, με την υπεύθυνη δήλωση κάποιου οικείου του, ότι επισκέφτηκε τουλάχιστον μία φορά την τελευταία χρονιά την ΠΓΔΜ ενώ στην Αλβανία για να απογραφής πρέπει να είναι μόνιμος κάτοικος τους τελευταίους ή τους επόμενους 12 μήνες.

Είπε ακόμα πως «λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο γιατί η Αλβανία δεν είναι όπως ήταν πριν από δέκα χρόνια. Είμαστε ένα έθνος με δύο κράτη, είμαστε μέλη του ΝΑΤΟ, κινούμαστε ελεύθερα στην Ευρώπη και βρισκόμαστε σε μία περίοδο εθνικής ανάτασης…»

2 σχόλια

  1. Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τον πρόεδρο των "Αλβανοτσάμηδων"; Ξέρει πώς κατάντησαν αυτοί την Ελλάδα και δεν θέλει να πάθει η δική του χώρα τα ίδια. Λογικό μού ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον ανιστόρητο χαχόλο που το παίζει "εκπρόσωπος" . Η Βόρειος Ήπειρος ανήκει στην Ελληνική επικράτεια από το 1914. Ας όψονται οι προδότες πολιτικάντηδες αλλιώς εσύ θα ήσουν τώρα στην Ουζουμπούρα. Δόξα και τιμή στον Ζέρβα που απάλλαξε την Ελλάδα από τέτοια φίδια σαν και του λόγου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.