Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!!!

ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑ...

ΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ" ΟΙ ΜΑΝΟΣ- ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Μύδρους κατά του πρώην κόμματός του εξαπέλυσε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter o Δημήτρης Τσοβόλας ο οποίος ανέφερε ότι «η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι ακροδεξιά, αντιπατριωτική και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τραπεζών». Ο κ. Τσοβόλας τόνισε ότι πλέον οι δανειστές μας έχουν πάρει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και σκοπός είναι «να πάρουν έναντι πινακίου φακής το δημόσιο πλούτο και τις κερδοφόρες εταιρείες του δημοσίου».

Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΒΟΥΤΗΞΕ ΔΕΝ ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...

8 σχόλια

  1. Τσοβόλα δώστε όλα....

    Ανδρέας Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρα τα ειπε ο τσοβολας μαλακες ακροδεξιοι...και ακομα καλυτερα ο οικονομολογος.αντι να κραξετε τη μακρη και τον ρουφιανο κωνστα κραζετε τον τσοβολα μονο για χαρη του ιδεολογικου αυνανισμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ??!! ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΔΟΞΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΙΔΕΣ,ΦΛΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΕΞΥΜΝΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΚΛΙΣΕ ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ!! Ε ΟΧΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιά γνωστή συνταγή.Όταν τους πάρουν το κουτάλι και δεν βουτάνε στο μέλι, (κομπίνες ρεμούλες μίζες κλπ). τότε ως δια μαγείας μετατρέπονται όλοι σε "αντιστασιακούς" και ξερόλες. Να θυμίσουμε στον κ. "Δώστα Όλα" ότι κάποτε το "πρόβλημα" της Ελλάδος ήταν τα ... βιντεοκλάμπ που δεν έκοβαν αποδείξεις και οι "πράκτορες" της εφορίας (δεν είχε εφευρεθεί ακόμα το σδοε) ξημεροβραδιάζονταν έξω από τα βιντεοκλάμπ της χώρας. Το ξέρουμε κ. Τσοβόλα ότι το σύστημα σου χρωστάει κάτι υπόλοιπα ακόμα, αλλά και μεις θυμόμαστε!!!!! Όσο και να σε "προβάλλουν", εκεί θα μείνεις. Στην απέξω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστεροπασόκοι, δεν αισθάνεστε Μ@@@@ες που τους ψηφίζατε τόσα χρόνια και τωρα σας τα παίρνουν κανονικά.
    Μη μου πείτε ότι σας αρέσει που οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα κοντέβουν να γίνουν μισθοί Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κούβας και λοιπών πρώην και νυν σοσιαλιστικών παραδείσων.
    Μόνον επί πραγματικής Δεξιάς είχε ανάπτυξη η Έλλαδα και παρήγαγε πλούτο. Αλλά ξέχασα ο πλούτος είναι κεφάλαιο σύμφωνα με την αριστερή ιδεολογία και κουλτούρα, και το κεφάλαιο είναι κακό πράγμα γιατί υπάρχει σε καπιταλιστικές χώρες.
    Φάτε τωρα πασοκοαριστερό άχυρο και κοιτάξτε να χορτάσετε την πείνα που έρχεται με σοσιαλιτικά ιδεολογήματα και αέρο κοπανιστό.

    Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσετε, για να καταψηφίσετε όλα τα λαμόγια της μεταπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑΚΟ,ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ. ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.