Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΜΟΔΑ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Βέβαια ανάμεσα τους μπορεί να βρίσκονται και "νόμιμα λαμόγια" με υπερκέρδη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφία είναι άμεσοι Κ...



Βέβαια ανάμεσα τους μπορεί να βρίσκονται και "νόμιμα λαμόγια" με υπερκέρδη, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφία είναι άμεσοι ΚΛΕΦΤΕΣ του Δημοσίου χρήματος... Αντιγράφουμε από την "κουκουβάγια":


Σε ακίνητα στο Λονδίνο επενδύεται μέρος των κεφαλαίων που έφυγαν από την Ελλάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Sunday Times».

  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο μεγάλου μεσιτικού γραφείου που δραστηριοποιείται στη βρετανική πρωτεύουσα, μόνο μέσα στον τελευταίο χρόνο Έλληνες αγόρασαν ακίνητα συνολικής αξίας 250 εκατομμυρίων λιρών. "Πέρυσι Έλληνες είχαν αγοράσει τριάντα ακριβά ακίνητα στις ακριβές περιοχές του Λονδίνου, φέτος, μέχρι στιγμής, έχουν αγοράσει πενήντα", είπε. Μάλιστα, κτηματομεσίτες υποστηρίζουν ότι η ζήτηση από Έλληνες έχει οδηγήσει σε άνοδο την τιμή των ακινήτων στο Λονδίνο.


Ο Νικ Κάντυ, γνωστός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων δήλωσε στην εφημερίδα ότι οι Έλληνες άρχισαν να αγοράζουν από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση και ανέφερε ότι έχουν αγοράσει διαμερίσματα ακόμη και στην ακριβότερη διεύθυνση του Λονδίνου, αριθμός 1 Χάυντ Παρκ, όπου η τιμή ενός δυαριού ξεκινά από τα επτά εκατομμύρια λίρες!

1 σχόλιο

  1. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.