Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΠΑΧΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ... ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΣΤΗΝ... "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"!

"Χρειάζεται νόμος για τα δικαιώματα των Τσάμηδων" - δήλωσε σήμερα υπό την ιδιότητα του δικηγόρου ο Kreshnik Spahiu , ηγέτης της ε...

"Χρειάζεται νόμος για τα δικαιώματα των Τσάμηδων" - δήλωσε σήμερα υπό την ιδιότητα του δικηγόρου ο Kreshnik Spahiu, ηγέτης της εθνικιστικής οργάνωσης Ερυθρόμαυρη Συμμαχία (και ανώτατος κρατικός λειτουργός, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου Δικαιοσύνης), ο οποίος βρέθηκε ως επίσημος καλεσμένος στο Ινστιτούτο της Τσαμουριάς.
Ενώ πρόσθεσε πως οι περιουσίες των Τσάμηδων (στην Ελλάδα) δεν έχουν καταγραφεί και κάλεσε το Αλβανικό κράτος να απογράψει(!) τις περιουσίες τους.
Με λίγα λόγια, ο προκλητικότατος κρατικός λειτουργός Spahiu, καλεί το Αλβανικό κράτος να αρχίσει να απογραφεί ως Αλβανικές, περιουσίες Ελλήνων πολιτών της Ηπείρου. Δηλαδή αν δεν ήταν δικηγόρος και δικαστικός, πόσο πιο παράλογες και έκνομες προτάσεις θα έκανε
  

5 σχόλια

  1. Τις απογραφω εγω

    Απογραφη Περιουσιων Τσαμηδων στην Ελλαδα
    ΣΥΝΟΛΟΝ Μηδεν .
    Τελος απογραφης .

    (Αφου ΔΕΝ υπαρχουν τσαμηδες στην Ελλαδα απο τη συνθηκη της ΛΩΖΑΝΗΣ το 23 -αλλο που εφαρμοστηκε για αυτους απο τον Ν. Ζερβα - ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΚΑΝ )

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα γινεις ελληνας ποτεεε αλβανεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέεεεε Αλβανέεεεε Αλβανέεε. Μια ζωή κατσαπλιάς θα μείνεις. Αλλά πάρε κι' μαυτό έτσι για να θυμάσαι

    Το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων των Ιωαννίνων, κατά πάντα νόμιμο και διεθνώς αναγνωρισμένο, εκδίδει μέχρι το 1948, χίλιες επτακόσιες (1.700) και πλέον καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος των εγκληματιών Τσάμηδων. Γνωστότερη αυτών (των αποφάσεων) είναι η υπʼ αριθμ. 344/23-5-1945 απόφαση του, διεκτραγωδώντας έτσι τα αποδεδειγμένα αποτρόπαιά τους.

    Επακολούθησε η στέρηση της Ελληνικής Ιθαγένειάς τους με την υπʼ αριθμ. Α.Π. 50862/47 απόφαση του Υπουργείου Στρατιωτικών, καθώς και η Δήμευση των Περιουσιών τους, (Β.Δ. 2185/1952 και Ν. 2781/54) που διατέθηκαν στα θύματα της θηριωδίας τους και σε ακτήμονες σύμφωνα με τις διεθνείς ανάλογες διατάξεις.

    Όσοι απέμειναν στις εστίες τους (232 άτομα μέχρι το 1949) ζούσαν ανενόχλητοι και απελάμβαναν όλα τα δικαιώματα του Έλληνα Πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τον παρεξηγητε παιδια εχει δη που στην απογραφη που παν να κανουν βγαινουν ακομα και μουσουλμανοι και δηλωνουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ και εχει τρομοκρατηθει. Προκειται για ρεφλεξ της περιβοητης "Φυγης Προς Τα Εμπρος". παρ το ειδηση αλβανακο ολη η φαρα σου καταπαταει ελληνικα χωματα τα χωματα των αρχαιων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ φυλων των Ιλλυριων και των Ηπειρωτων με τους οποιους δεν εχετε καμμια απολυτως σχεση χωνεψε το παληοδιακοναρη οτι στο σπιτι μας ζης και το δικο μας ψωμι τρως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.