Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ...

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΔΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ:

Θεωρούμε ότι η απογραφή θα έπρεπε να λειτουργήσει ως εργαλείο για την καλύτερη λειτουργία της Αλβανικής Δημόσιας Διοίκησης έναντι των πολιτών της και για την κατοχύρωση και προάσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων που ζουν στη χώρα. Η απόφαση των εκπροσώπων των σημαντικότερων μειονοτικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής εθνικής μειονότητας, να καλέσουν τα μέλη τους σε αποχή διαμαρτυρόμενοι ότι δεν κατοχυρώνεται ο σεβασμός του δικαιώματος στον ελεύθερο αυτοπροσδιορισμό καταδεικνύει σοβαρότατο έλλειμμα εμπιστοσύνης των μειονοτήτων προς το Αλβανικό Κράτος και θα πρέπει η ίδια η Αλβανική Κυβέρνηση να το αντιμετωπίσει επειγόντως. Ο σεβασμός των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων αποτελεί κατά την Ευρωπαϊκή Ένωση ουσιαστικό κριτήριο για την πρόοδο των ενταξιακών της διαπραγματεύσεων. Η Ελλάδα έχει επενδύσει διαχρονικά στην οικοδόμηση καλών σχέσεων με την Αλβανία και θα συνεχίσει να το κάνει, θεωρώντας αυτονόητο, στο πλαίσιο αυτό, το σεβασμό και την προστασία των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας, η οποία αποτελεί γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο χωρών.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ... ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΑ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

"ΣΤΟΧΟΣ"


------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.