Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ .

  Ισπανικές αρχές ερευνούν τους πρόσφατους θανάτους από δηλητηρίαση , πολλών σκυλιών στην Lérida , μια πόλη στη βορειοανατολική περιοχή της...


Ισπανικές αρχές ερευνούν τους πρόσφατους θανάτους από δηλητηρίαση , πολλών σκυλιών στην Lérida , μια πόλη στη βορειοανατολική περιοχή της Καταλονίας , που έχει γίνει το σημείο αιχμής και έντονης αντιπαράθεσης , μιας συζήτησης για το ρόλο του Ισλάμ στην Ισπανία.

 Όλα τα σκυλιά είχαν δηλητηριαστεί το Σεπτέμβριο στις γειτονιές της εργατικής τάξης Lérida της Cappont και La Bordeta , περιοχές που είναι πυκνοκατοικημένες από μουσουλμάνους μετανάστες και όπου πολλά σκυλιά έχουν σκοτωθεί τα τελευταία χρόνια .


Οι ντόπιοι λένε ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες σκοτώνουν τα σκυλιά τους , επειδή σύμφωνα με την ισλαμική διδασκαλία , τα σκυλιά είναι «ακάθαρτα» ζώα.

 Τους τελευταίους μήνες , οι μόνιμοι κάτοικοί που βγάζουν τα σκυλιά τους για περίπατο , έχουν παρενοχληθεί από τους μουσουλμάνους λαθρο-μετανάστες , οι όποιοι αντιτάσσονται στη κοινή θέα των ζώων .

 Οι Μουσουλμάνοι έχουν ξεκινήσει επίσης μια σειρά από εκστρατείες εναντίον των σκυλιών σε ισλαμικές ιστοσελίδες και blogs στην Ισπανία. (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

------------------------------------

3 σχόλια

  1. σιχάματα, στα σκατά η ψυχή τους αν σκοτώνουν τα αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλοίμονο... σκεφθείτε κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν ότι τρώμε γουρούνι και είμαστε ακάθαρτα ζώα !Την βάψαμε μαζί με τα γουρούνια μας, τους σκύλους μας, τις γυναίκες μας ,τις κόρες μας και τις αδερφές μας που τις θεωρούν πόρνες.
    Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να τις αποκηρύξετε πάραυτα και ίσως να γλυτώσετε τον βιασμό (για τον θάνατο δεν εγγυώμαι τίποτα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.