Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ... ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Προσπάθησε να ληστέψει έναν ηλικιωμένο.. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας Αφγανός ο οποίος με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφ...

Προσπάθησε να ληστέψει έναν ηλικιωμένο.. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας Αφγανός ο οποίος με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από ηλικιωμένο. 

Ο δράστης συνελήφθη στην οδό Φυλής στην Αθήνα και εις βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία. Καλούμε τους συνήθεις... ανθρωπιστές να προστρέξουν για αλληλεγγύη στον... φιλήσυχο αφγανό ληστή, ο οποίος γνωρίζει το απάνθρωπο πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας! Επίσης καλούμε την ευαίσθητη περί αλλοδαπών δικηγόρο Κούρτοβικ, να αναλάβει αμισθί συνήγορος του αφγανού... Ε, ρε σανίδες μουσκεμένες μήνα και πάνω, που σας χρειάζονται!

----------------------------------------


3 σχόλια

  1. http://4.bp.blogspot.com/-S55jS9itUpE/TpYFLzFEdTI/AAAAAAAAyUU/ErFp7lLBGXc/s400/%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B8%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25BA.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σανίδες να έχουν και στραβιές σκουριασμένες προκίτσες καρφωμένες για να αποδώσουν καλλίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτή η καριόλα και όλοι οι υπόλοιποι διανοούμενοι του κώλου φταίνε για το κατάντημα της χώρας... είναι οι προσκυνημένοι που έλεγε και ο Κολοκοτρώνης κάποτε..."φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.