Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΙΔΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2012

Tην πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2012 θέλει να σφραγίσει την Τρίτη (11/10, 20:00GR) η Εθνική, που αντιμετωπίζει τη Γεωργία στην Τι...

Tην πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2012 θέλει να σφραγίσει την Τρίτη (11/10, 20:00GR) η Εθνική, που αντιμετωπίζει τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Με νίκη ή ισοπαλία η Ελλάδα τσεκάρει το εισιτήριό της και ετοιμάζει βαλίτσες για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.
Η Εθνική βολεύεται με δύο αποτελέσματα, καθώς της κάνει και η ισοπαλία, ωστόσο, ο Φερνάντο Σάντος και οι διεθνείς δηλώνουν ξεκάθαρα: "Θέλουμε νίκη..." Γνωρίζουν, άλλωστε καλά πως το να μπουν στο γήπεδο με στόχο την ισοπαλία, είναι μία επιλογή που κρύβει παγίδες.

Ο Σάντος, που γιόρτασε τη Δευτέρα (10/10) τα 57α γενέθλιά του, άνοιξε τα χαρτιά του και ανακοίνωσε την 11άδα με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική μας απέναντι στη Γεωργία.

Η ελληνική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Χαριστέα, Σαλπιγγίδη και Γκέκα.

Την αποστολή συμπληρώνουν Χιώτης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Μαλεζάς και Σκόνδρας.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Κροατία θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ζαραδούκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαμαράς (συμπλήρωσαν κάρτες) και ο τραυματίας Τοροσίδης.

Με σύστημα 4-3-3 αναμένεται να παραταχθούν και οι γεωργιανοί, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να δηλώνει πως η ομάδα του θέλει να κλείσει με νίκη την πορεία της στα προκριματικά του Euro και να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.