Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ... ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 48 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Οι τρεις δουλέμποροι μετέφεραν με το πλοιάριό τους 48 λαθρομετανάστες, αλλά έμεινε ακυβέρνητο 50 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου. Τις κατ...

Οι τρεις δουλέμποροι μετέφεραν με το πλοιάριό τους 48 λαθρομετανάστες, αλλά έμεινε ακυβέρνητο 50 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου. Τις κατηγορίες της έκθεσης σε κίνδυνο ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, οργάνωσης, μεταφοράς και διακίνησης λαθρομεταναστών απήγγειλε η Εισαγγελέας Ηρακλείου σε τρεις υπηκόους Τουρκίας που συνελήφθησαν μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
Οι τρεις δουλέμποροι μετέφεραν με το πλοιάριό τους 48 λαθρομετανάστες, αλλά έμεινε ακυβέρνητο 50 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου.
Οι λαθρομετανάστες διασώθηκαν όταν φορτηγό πλοίο που έπλεε σε κοντινή απόσταση, τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Από τις καταθέσεις των λαθρομεταναστών διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι τουρκικής υπηκοότητας, ενώ υπάρχουν ακόμη Αφγανοί, Σύροι, ένας Σομαλός κι ένας Ιρακινός και είχαν ξεκινήσει από το Bodrum της Τουρκίας με προορισμό όπως είπαν, την Ιταλία πληρώνοντας από 3.500 έως 4.000 ευρώ στους δουλεμπόρους.
NewsIt.gr

3 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.