Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεγαλες επιτυχιες για την ΟΠΚΕ Φαληρου..Συνελαβε Αλβανο που ειχε διεθνες ενταλμα.Και 2 Αλγερινους επαγγελματιες ληστες που ειχαν επιχειρησει να βιασουν και μια γυναικα.

Επιτυχίες στη δίωξη του κοινού εγκλήματος σημειώνει η ομάδα της ΟΠΚΕ Φαλήρου. Στις 15 Οκτωβρίου την νύχτα, έξω από το γνωστό στριπτιζάδικο ...


Επιτυχίες στη δίωξη του κοινού εγκλήματος σημειώνει η ομάδα της ΟΠΚΕ Φαλήρου. Στις 15 Οκτωβρίου την νύχτα, έξω από το γνωστό στριπτιζάδικο αστυνομικοί συνέλαβαν Αλβανό παραβατικό που επέβαινε σε τζιπ για τον οποίο υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Κατά την έρευνα αποδείχτηκε ότι κατείχε μικροποσότητα κόκας, είχε πάνω του 1000 ευρώ ενώ στην έρευνα που έγινε σπίτι του, σε πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με σιγαστήρα.

Η ίδια ομάδα στις 17 Οκτωβρίου συνέλαβε στην Ερμού σεσημασμένο κλέφτη που είχε ρημάξει το κέντρο της Αθήνας. Ο εν λόγω έκανε επιδρομές σε αυτοκίνητα και αποσπούσε αξεσουάρ και ραδιοκασετόφωνα. Πάνω του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και 3 χρυσοί σταυροί.

Τέλος η ΟΠΚΕ Φαλήρου το ξημέρωμα της Τετάρτης στη γραμμή τρόλεϊ Πατήσια-Κέντρο, σταμάτησε το τρόλεϊ και συνέλαβε 2 Αλγερινούς παραβατικούς που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της νυχτερινής γραμμής. Όπως προέκυψε τα Αλγερινά χέρια ήταν αυτά που έκλεβαν τους επιβάτες ενώ είχαν επιχειρήσει να βιάσουν γυναίκα επιβάτη. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε το γεγονός και οι αστυνομικοί έκαναν μαζί της μία ακόμα διαδρομή μήπως τυχόν τους δει και τους αναγνωρίσει. Τελικά το παρ' ολίγον θύμα βιασμού είδε στα μάτια τους Αλγερινούς, τους υπέδειξε και αυτοί συνελήφθησαν. Στην τσέπη του ενός Αλγερινού βρέθηκε και μια...τανάλια. Εικάζεται ότι με αυτή χτυπούσε γυναίκες θύματα και ανήμπορες γριούλες για να τις ληστέψει.
crimesonair.blogspot.com

----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.