Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΣΗΚΩΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΑΣΛΑΚΩΦ

Με δολιοφθορές στην εξέδρα της παρέλασης και την κλοπή υλικού των εκδηλώσεων αντέδρασαν οι απόγονοι των κομιτατζήδων στην Μελίτη για την 2...



Με δολιοφθορές στην εξέδρα της παρέλασης και την κλοπή υλικού των εκδηλώσεων αντέδρασαν οι απόγονοι των κομιτατζήδων στην Μελίτη για την 28η Οκτωβρίου, ενώ ο Πάνε Ασλάκωφ (Αναστασιάδης) μαζί με άλλους συνομώτες βρισκόντουσαν στα Σκόπια. 

Απείχε από τον εορτασμό της 28η Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του Έπους των Ελλήνων του 1940 , όπως το ίδιο είχε κάνει και στον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου ο başkan της τοπικής κοινότητας Μελίτης Παναγιώτης Αναστασιάδης, ο αυτοαποκαλούμενος Πάντε Ασλάκοφ στα βουλγάρικα (γνωστός ανθέλληνας και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του.. Ουράνιου Τόξου/Vinozhito, αλλά και σημαντικός οικονομικός υποστηρικτής του κόμματος και ιδρυτής εφημερίδας και site με φιλοσκοπιανό περιεχόμενο) .

Υπενθυμίζουμε ότι εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Φλώρινας, με επικεφαλής την κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά και έχει απασχολήσει τον τύπο με της ανεκδιήγητες και ανιστόρητες συνεντεύξεις του.

Ο başkan του ΔΔ Μελίτης προτίμησε να βρίσκεται στην Αχρίδα της FYROM, με το εταίρο καπαδόκη Κωστίδη ( ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΜΣΜ) και με ένα άλλον οικονομικό του υποστηριχτή τους που διατηρεί τοπική επιχείρηση. Ο başkan συνεχίζει να απαξιώνει του θεσμούς , να μην υπολογίζει το κράτος, την πολιτεία αλλά ούτε και τους συγχωριανούς του, αδιαφορεί πλήρως για τα πάντα το μονο που τον ενδιαφέρει είναι η προπαγάνδα. Κοιτάξτε ημέρα επετείου του ΟΧΙ σε τι κατάσταση βρίσκεται η σημαία της κοινότητας ΜΕΛΙΤΗΣ του οποίου başkan είναι ο Αναστασιάδης. ( taxalia)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.