Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο στρατος ΠΑΝΤΑ ετοιμος οποιαδηποτε ωρα του 24ωρου. μην θετετε σε κινδυνο το αισθημα ευθυνης, ασφαλειας κ αξιοπιστιας των στελεχων ...!!!

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από τις τάξεις του στρατού μας εύκολα θα μπορούσες ,να διαλύσεις ένα ολόκληρο υγιές κ αποδοτικό σύστημα χωρ...

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από τις τάξεις του στρατού μας εύκολα θα μπορούσες ,να διαλύσεις ένα ολόκληρο υγιές κ αποδοτικό σύστημα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κ θα σας εξηγήσω το λόγο που το λέω αυτό.Ο ΕΣ βιώνει μία τεραστίων διαστάσεων οικονομική κ ψυχολογική επίθεση πρός όλες τις κατευθύνσεις.

Οι αποφάσεις κ οι αλλαγές διαδέχονται η μία την άλλη με τελευταία αυτή του ωραρίου των στρατιωτικών.Μία απόφαση ,που μόνο σε καλό δεν μπορεί να ευελπιστούν ότι θα βγεί γιατί ο στρατός δεν είναι δημόσιο
που έχει ώρα υποδοχής κοινού και πέρας εργασίας.Ο στρατός είναι ΠΑΝΤΑ έτοιμος κ οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου δουλεύει,κ πιστέψτε με κ.Υπουργέ το ξέρουν καλά τα στελέχη του που κάνουν , πέραν ωραρίου παρακαλώ ,3 εώς 5 υπηρεσίες ,2 νυχτερινές, 2 αναγνωρίσεις ,2 συναγερμούς κ να μην αναφερθώ σε υπηρεσίες οι οποίες δεν είναι 24ώρες (λοχαγος Εβδομάδος,Αξκος υπομονάδος,επόπτης μαγειρείων κτλ.).Θα μπορούσε να ζητηθεί τροποποίηση προγράμματος με αφαίρεση νυχτερινών κ επιπλέον απαλλαγή για εκτέλεση κάθε υπηρεσίας γιατί 1 υπηρεσία ξεπερνάει το 50% του εβδομαδιαίου ωραρίου που εσείς θεσπίσατε,κατόπιν τούτου το προσωπικό που απομένει στις μονάδες δεν θα μπορεί να εκτελέσει την αποστολή του αυτού προγράμματος. θα ήταν καλό όμως να κοιτάξουμε να μπαλώσουμε κάτι που πριν το φορέσουμε είναι ήδη φθαρμένο;


Είναι καλό λοιπόν να επανεξετάσετε το θέμα του ωραρίου των στρατιωτικών ,ή να τους αντιμετωπίσετε ως δημοσίους υπαλλήλους ,που αποζημιώνονται για τις υπερωριακές ώρες απασχόλησης,που ξέρουν πότε σχολάνε,που κοιμούνται ήσυχοι τα βράδυα,που ζούνε στους τόπους τους κ δεν γίνονται έρμαια της πελατιακής σχέσης τοπικών συμφερόντων κ πολιτικών παραγόντων,που δεν φοβούνται να ζητήσουν αυτά που δικαιούνται κ το πιό σημαντικό δεν τους αντιμετωπίζουν σαν παράσσιτο οπισθοδρομικό της σύγχρονης κοινωνίας.

Ναι όλα αυτά είναι προβλήματα που πρέπει να σας απασχολούν κ όχι εν θερμώ αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο το αίσθημα ευθύνης,ασφάλειας κ αξιοπιστίας των στελεχών σας...αποφασίστε τι θέλετε λοιπόν Στρατό ή δημοσίους υπαλλήλους...?


------------------------------------

3 σχόλια

  1. Μεγάλο σφάλμα η απόφαση Μπεγλίτη να επιτρέπεται σε όλους τους ένστολους, ασχέτως βαθμού, να επικοινωνούν με τον ΥΕΑ, παρακάμπτοντας την ιεραρχία του στρατεύματος.

    Ή δεν έχει μυαλό, ή είναι βαλτός για να διαλύσει το στράτευμα, καταργώντας την ιεραρχία, έναν από τους βασικούς του πυλώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιά ιεραρχία ρε άνθρωπέ μου θα μας τρελάνεις? εδώ μιλάμε για αξιοπρέπεια συνανθρώπων,ανθρώπων που δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους,που θέλουν το καλό του στρατού που υπηρετούνε, κ όχι της καρέκλας που καταφέραν να κερδίσουν,θα μας τρελάνεις? πλέον υπάρχει στοχευμένη επίθεση στο στρατιωτικό προσωπικό κ αργά ή γρήγορα θα μάθουμε από ποιόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 37 χρόνια "προσοχές" σε αστράτευτους ρίψασπεις και φυγόστρατους πολιτικάντηδες, αυτά τα αποτελέσματα έχουν!!! Θα σας λιώσουν στην πείνα. Θυμηθείτε τον Νικηταρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.