Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ NOBLE

Με "θράσος χιλίων πιθήκων" συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις αφού τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τους αεροδιαδρόμους που χρησιμ...


Με "θράσος χιλίων πιθήκων" συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις αφού τουρκικά μαχητικά παραβιάζουν τους αεροδιαδρόμους που χρησιμοποιούνται από πολιτικά αεροσκάφη στα ανοιχτά της Κύπρου.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τουρκικά μαχητικά παρενοχλούν πολιτικά αεροσκάφη που απογειώνονται από το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή εμφάνιση τουρκικών μαχητικών μπροστά από αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Πρόκειται για τη πτήση CY346 προς Λονδίνο η οποία δέχθηκε παρενόχληση από τουρκικά μαχητικά, χωρίς όμως να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των επιβατών.

Την ίδια ώρα καταγγέλλεται πως ελικόπτερα της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας παρενόχλησαν και το ελικόπτερο της Noble το οποίο κατευθυνόταν από το λιμάνι Λεμεσού προς την πλατφόρμα στο οικόπεδο Αφροδίτη. (sigmalive)

----------------------------



2 σχόλια

  1. Δεν πειράζη, άντε να πέσει κάνα τέτοιο γεμάτο γερμανούς τουρίστες να δούμε που θα κρυφτούν τα όργια μετά! Άντε μπας και ξυπνήσουν οι ευρωπαίοι.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. erxete h ora sas vromotourkoi,trekste na krufteite oso prolavenete epidei 8a sas fame zontanous!!oute o allax den sas swnei leme!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.