Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΕΤΣΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ...

Στη σειρά μερικά από τα πτώματα μικρών παιδιών που άφησαν πίσω τους οι Τσετσένοι στο σχολείο του Μπεσλάν. 300 άνθρωποι μεταξύ των οποίων 1...

Στη σειρά μερικά από τα πτώματα μικρών παιδιών που άφησαν πίσω τους οι Τσετσένοι στο σχολείο του Μπεσλάν. 300 άνθρωποι μεταξύ των οποίων 186 παιδιά τα θύματα συνολικά. Αυτό δεν είναι έργο "ανταρτών" ούτε ασφαλώς "αντίσταση". Είναι η πιό στυγνή και βάρβαρη μορφή τρομοκρατίας, αλλά επειδή οι θύτες τυγχάνει να είναι μουσουλμάνοι αντιμετωπίζονται στην τουρκιά σχεδόν ως ήρωες...

Σε ατόφια μετάφραση από την τουρκική εφημερίδα Ταράφ ένα ρεπορτάζ για την εκτέλεση των τριών Τσετσένων στην Κωνσταντινούπολη, είδηση που σας έχουμε δώσει από εχθές ΕΔΩ Δείτε από το κείμενο πως αντιμετωπίζουν την Ισλαμιστική τρομοκρατία οι τούρκοι και τι άποψη έχουν για τους μαζικούς δολοφόνους μικρών παιδιών, ενώ "επιβεβαιώνουν" ότι η εκτέλεση έγινε από πράκτορα των Ρωσικών Υπηρεσιών Πληροφοριών. 

τουρκική εφ. Ταράφ 18-9-2011

Ο αντιστασιακός Τσετσένος διοικητής που εκτελέστηκε μαζί με τους δύο σωματοφύλακες του στο Ζεϊτίνμπουρνού, είχε δει τον Ρώσο πράκτορα αλλά δεν είχε μπορέσει να τον συλλάβει

Άρχισε να σηκώνεται το πέπλο μυστηρίου γύρω από την εκτέλεση του Τσετσένου αντάρτη Μπεργκ Κχαζ Μουσαβεγί και των σωματοφυλάκων του Ρουστάμ Αλτεμιράλ και Ζαβρμπέκ Αμρίεφ, που έγινε στο Ζεϊτίνμπουρνού της Κωνσταντινούπολης. Ο Μουσαβεγί που έπαιρνε μέρος στην Τσετσενική αντίσταση με την κωδική ονομασία ¨Χαμζάτ¨ διέφευγε από μυστικές υπηρεσίες επί ενάμιση χρόνο στην Κωνσταντινούπολη. Οι σωματοφύλακες του δεν έφευγαν ούτε στιγμή από δίπλα του. Ο Μουσαβεγί όμως εκτελέστηκε μαζί με τους σωματοφύλακες του.


Αστυνομία, Ρώσος πράκτορας στο κατόπι του

Αστυνομικοί που ερευνάνε την υπόθεση εντόπισαν πως τρεις μέρες πριν εισήλθε στην Τουρκία ένας Ρώσος πράκτορας. Η αστυνομία πήρε τις σχετικές εικόνες από την κάμερα του αεροδρομίου και άρχισε προσπάθεια. Τσετσένος αντιστασιακός που γνώριζε τον Μουσαβεγί και ζει στην Κωνσταντινούπολη ισχυρίστηκε πως η ιστορία αυτή σίγουρα είναι δουλειά των υπηρεσιών πληροφοριών των Ρώσων και του Καντίροφ και είπε : ¨ Τρεις μήνες πριν ένας Ρώσος παρακολουθούσε τον Χαμζάτ. Ο Χαμζάτ μια μέρα το πρόσεξε. Μαζί με τους σωματοφύλακες του έδιωξαν τον άνθρωπο αυτό αλλά εν μπόρεσαν να τον συλλάβουν. Μετά από αυτό το γεγονός, άλλαξε σπίτι. Μετά την ενδυνάμωση της αντίστασης στα Τσετσενικά στρατόπεδα, η Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών κάνει προσπάθειες για να κόψει τα έσοδα της οργάνωσης. Και πριν από αυτήν την επίθεση υπήρξαν παρόμοιες στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή η επίθεση έγινε από επαγγελματίες της Ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών¨.

Ο Τσετσένος διοικητής της αντίστασης Μουσαβεγί και οι δύο σωματοφύλακες Αλτεμιράλ και Αμρίεφ είχαν έρθει στην Κωνσταντινούπολη γιατί είχαν τραυματιστεί πολεμώντας τους Ρώσους. Ήταν από τον στενό περίγυρο του διοικητή-σύμβολο της τσετσενικής αντίστασης Ντόκα Ουμάροφ. Οι τρεις φίλοι έμεναν σε ένα σπίτι που είχαν νοικιάσει στο Ζεϊτίνμπουρνού, μαζί με τις οικογένειες τους. Ο Μουσαβεγί ήταν παντρεμένος με την Σαχιντέ. Το κορίτσι τους ήταν ενός έτους και η Σαχιντέ ήταν έγκυος. Ο Αλτεμιράλ ήταν παντρεμένος με την Μαλίκα και είχαν ένα κοριτσάκι έξι μηνών. Ο Αμρίεφ ήταν παντρεμένος και η σύζυγος του ήταν έγκυος.

¨Δεχόμαστε συνεχώς απειλές¨

Οι σύζυγοι των Τσετσένων αντιστασιακών χτες βρέθηκαν ενώπιον του τύπου στον σύλλογο İMKAN-DER. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Τσετσένος διοικητής Ιμράν Αμπντουλαζίμοφ. Ο πρόεδρος του συλλόγου Μουσταφά Οζέν ισχυρίστηκε πως πίσω από την εκτέλεση βρίσκεται η Ρωσία και είπε : ¨Ο Χαμζάτ και οι δύο φίλοι του που τραυματίστηκαν πολεμώντας ενάντια στην ρωσική κατοχή και εγκαταστάθηκαν μαζί με τις οικογένειες τους στην Τουρκία έγιναν μάρτυρες. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτές οι σκοτεινές δολοφονίες θα συνεχιστούνε¨. Η Σαχιντέ Μουσαβεγί δήλωσε : ¨Ήρθαμε εδώ για να ζήσουμε ήρεμα. Ο σύζυγος μου την Παρασκευή έγινε μάρτυρας. Και νωρίτερα υπήρχαν παρόμοια περιστατικά. Ζητάμε να βρεθούνε οι δολοφόνοι. Ζητάμε να ενδιαφερθεί η τουρκική κυβέρνηση για το θέμα. Η αστυνομία λες και εμείς ήμασταν οι δολοφόνοι ήρθε στο σπίτι μας και έκανε έρευνα. Ζητώ να λυθεί το θέμα¨.
(πηγή)  

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.