Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΕΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ»! ΕΙΠΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Μιά απίστευτη αληθινή ιστορία που αποκάλυψε η "Εσρπέσσο" και ξεσηκώσαμε απο το eglimatikotita.gr Ενα στοιχείο-φωτιά από κλειστό ...

Μιά απίστευτη αληθινή ιστορία που αποκάλυψε η "Εσρπέσσο" και ξεσηκώσαμε απο το eglimatikotita.gr

Ενα στοιχείο-φωτιά από κλειστό κύκλωμα και ένας σεσημασμένος κακοποιός οδηγούν τις έρευνες των αστυνομικών στον εντοπισμό της αδίστακτης συμμορίας με τα Καλάσνικοφ που έχει σπείρει τον τρόμο με τις ληστρικές επιδρομές της σε σπίτια των βορείων και νοτίων προαστίων της Αθήνας.

Οι διωκτικές αρχές, που έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των τεσσάρων μελών της συμμορίας, έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο-χρυσάφι που δείχνει καρέ-καρέ την εισβολή των ληστών με τα όπλα ανά χείρας σε μονοκατοικία στα νότια προάστια. Οι έρευνες των αστυνομικών, όμως, έχουν προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, που φαίνεται πως ανακάλυψαν....
και το κρησφύγετο των κακοποιών.

Το βίντεο που έχει στα χέρια της η Ασφάλεια, προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μονοκατοικίας στα νότια προάστια, στην οποία οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν εισβάλει στα μέσα Ιουλίου και είχαν κρατήσει ομήρους το ζευγάρι των ιδιοκτητών και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Παρά την καλή οργάνωση που έχουν οι τέσσερις ληστές, αλλά και την προσεκτική παρακολούθηση που κάνουν στον στόχο τους, δεν είχαν παρατηρήσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της συγκεκριμένης μονοκατοικίας. Στο βίντεο, λοιπόν, το οποίο βρίσκεται ήδη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., διακρίνονται οι δράστες της ληστρικής επιδρομής να μπαίνουν από την πίσω πόρτα στην αυλή της μονοκατοικίας και να προχωρούν στον κήπο ψάχνοντας για ανασφάλιστο παράθυρο ή άλλο τρωτό σημείο για να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Επειδή είναι βράδυ και ο φωτισμός στα σημεία που έχουν επιλέξει να κινηθούν οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν είναι καλός, τα χαρακτηριστικά των οπλοφόρων δεν είναι ευδιάκριτα στο βίντεο. Ωστόσο, οι επιστήμονες των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να καθαρρίσουν ένα σημείο στο οποίο πέφτει αμυδρό φως στο πρόσωπο ενός εκ των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», σε αυτό το σημείο του βίντεο οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας αναγνώρισαν έναν παλιό τους γνώριμο, έναν σεσημασμένο Αλβανό για ληστείες και κλοπές, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ληστρικής επιδρομής στη μονοκατοικία των νοτίων προαστίων φαίνεται να κρατά στα χέρια του το ένα από τα δύο Καλάσνικοφ με τα οποία απείλησαν την οικογένεια του ιδιοκτήτη.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, έχοντας στα χέρια τους το βίντεο-χρυσάφι, έχουν εκπονήσει σχέδιο δράσης για την εξάρθρωση της σπείρας. Παράλληλα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη περιοχή των νοτιοανατολικών προαστίων της Αθήνας όσον αφορά το κρησφύγετο των δραστών.


Πρόκειται για ερημική περιοχή της Αττικής, και οι αστυνομικοί πραγματοποιούν προσεκτικές έρευνες ώστε να φτάσουν στα ίχνη των αδίστακτων κακοποιών που έχουν σπείρει τον τρόμο.
«Αργά ή γρήγορα θα πέσουν στα χέρια μας κι έτσι θα σταματήσουν να κατατρομοκρατούν αθώους πολίτες και μάλιστα μέσα στα ίδια τους τα σπίτια» δήλωσε αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. με γνώση των ερευνών.

Ωστόσο, η επιχείρηση σύλληψης πρέπει να είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, καθώς οι κακοποιοί κυκλοφορούν οπλισμένοι σαν αστακοί και δεν θα διστάσουν να στρέψουν τα Καλάσνικοφ που διαθέτουν εναντίον των αστυνομικών.

Εφιαλτική νύχτα για οικογένεια στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών
Το έβδομο χτύπημα μέσα σε μόλις ένα μήνα της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ ήταν από τα σκληρότερα που έχουν πραγματοποιήσει. Οι αδίστακτοι κακοποιοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς έφτασαν στο σημείο ακόμη και να κακοποιήσουν μια ανυπεράσπιστη γυναίκα.

Χθες στις 4.00 τα ξημερώματα την οδυνηρή εμπειρία της «επίσκεψης» της συμμορίας έζησε μια οικογένεια στη Γλυφάδα. Πρώτα κατάφεραν να ανέβουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και στη συνέχεια, από ανασφάλιστο παράθυρο, να βρεθούν στο εσωτερικό της οικίας. Οι τέσσερις δράστες, που φορούσαν κουκούλες, όχι όμως γάντια, μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού με τα Καλάσνικοφ στα χέρια και τους ξύπνησαν.

Στη συνέχεια υποχρέωσαν το έντρομο ζευγάρι να ξυπνήσει και τα παιδιά του -δίδυμα δύο ετών- και τους οδήγησαν όλους μαζί στο σαλόνι του σπιτιού. Εκεί η τρομοκρατημένη γυναίκα άρχισε να τους παρακαλεί με δάκρυα στα μάτια να πάρουν τα χρήματα και τα χρυσαφικά και να φύγουν χωρίς να πειράξουν τα παιδιά της και την ίδια. Μάλιστα, όταν η δακρυσμένη γυναίκα επικαλέστηκε τον θεό σε μια προσπάθεια να εξευμενίσει τα ανθρωπόμορφα τέρατα με τις κουκούλες, η απάντηση τη σόκαρε: «Δεν έχω κανένα θεό! Δεν πιστεύω σε θεούς, μόνο στο τομάρι μου πιστεύω»!

Οι κακοποιοί κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού τον πατέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά, ενώ την έντρομη γυναίκα τη χτύπησαν και την κακοποίησαν, σε μια προσπάθεια να αποσπάσουν όσα περισσότερα χρήματα και κοσμήματα μπορούσαν. Τελικά, όταν πείστηκαν πως δεν υπάρχουν άλλα μετρητά, ζήτησαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου της οικογένειας, μάρκας Μερσεντές, ώστε να διαφύγουν από την περιοχή.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ
espressonews.gr

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


4 σχόλια

  1. Σφάξιμο στο γόνατο. Και αυτοί και οι κυβερνούντες που τα καλλιεγούν. Πουλιμένοι ανθέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλυπητο ξυλο θελουν οι κουφαλες . μα πιο πολυ αυτος που τους εμπασε στη χωρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΙ.ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποτε θα τιμωρησουμε τα ανθελληνικα σκουληκια επιτελους,ξυπνα ελληνικε λαε,ξεφτελιζεσαι καθημερινα,συνελθε να καθαρισει ο τοπος απο τη βρωμα και δυσωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.