Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ! ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΝΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΕΦΑ...!

Τελικά ο 5ος όμιλος του ΟΥΕΦΑ, κανείς από τους αθλητικογράφους δεν είχε καταλάβει πραγματικά ο όμιλος φωτιά! Εκτός από την Αγγλική Στόουκ κ...


Τελικά ο 5ος όμιλος του ΟΥΕΦΑ, κανείς από τους αθλητικογράφους δεν είχε καταλάβει πραγματικά ο όμιλος φωτιά! Εκτός από την Αγγλική Στόουκ και την Ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, η Ισραηλινή Μακάμπι και η τουρκική Μπεσίκτας ολοκληρώνουν την τετράδα.

Και ακριβώς σε αυτήν την τεταμένη στιγμή έρχεται ο αγώνας Μπεσίκτας - Μακαμπί στο Ινονού στάδιο της Κωνσταντινούπολης. Για την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματισθεί ο αγώνας, αλλά μέχρι να φτάσουμε στην Πέμπτη... έχουμε καιρό. Η Μακαμπί ζήτησε εγγυήσεις και ασφάλεια για να φτάσει η ομάδα στην Κωνσταντινούπολη και να αγωνισθεί. Και προφορικά τουλάχιστον πήρε εκείνες τις επιβεβαιώσεις που εξ΄ αρχής ζητούσε, όμως η Ισραηλινή κυβέρνηση ΑΡΝΕΙΤΕ να συμπεριληφθούν στην αποστολή της Μακάμπι, 6 ποδοσφαιριστές της που υπηρετούν την θητεία τους στον ισραηλινό στρατό, επειδή βρίσκεται σε επιφυλακή!

Στεκόμαστε στο τελευταία για να αντιληφθούν καποιοι σε τι βαθμό επιφυλακής λειτουργεί αυτήν την στιγμή το Ισραήλ και πως αντιλαμβάνεται την κρίση με τη τουρκία, σε αντίθεση με κάτι δικούς μας μασκαράδες που πουλάνε και την μάνα τους μερικά πετροδόλλαρα.

"ΣΤΟΧΟΣ"

-------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Το Μπεσικτας ειναι το "Διπλοκιονιον" Ελληνιστι απο τις αρχαιοτερες συνοικιες του Βυζαντιου/Κωνσταντινουπολεως. Εχουμε αγωνα Διπλοκιονιου εναντι Μακκαβαιων! Ονοματα, σημεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.