Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ! ΞΕΒΡ;ΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταφράζουν και χαρακτηρίζουν σήμερα ως προκλητικές τις χθεσινές δηλώσεις Πάγκαλου και Χριστόφια που ξεκάθαρα αφ...

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταφράζουν και χαρακτηρίζουν σήμερα ως προκλητικές τις χθεσινές δηλώσεις Πάγκαλου και Χριστόφια που ξεκάθαρα αφορούσαν την Άμυνα της Κύπρου. Μέγαλος τουρκικός σταθμός αναφέρει επί λέξη: 

 Ο ηγέτης της Ρωμαίικης Διοίκησης της Νότιας Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας κάλεσε τον Στρατό Εθνοφρουράς να βρίσκεται σε επαγρύπνηση έναντι των Τουρκικών απειλών. Ο κος Χριστόφιας αποδέχεται ως «Τουρκική Απειλή» τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας σχετικά με την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τον Χριστόφια το καθήκον των Ένοπλων Δυνάμεων είναι να προστατεύουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας που δήθεν «βρίσκεται ημικατεχόμενη» και πως η Τουρκία προσπαθεί να τρομοκρατήσει την Ρωμαίικη Διοίκηση ώστε να την εμποδίσει να επωφεληθεί από τις δήθεν αποκλειστικές οικονομικές ζώνες. Για αυτό τον λόγω πρέπει πάντα να βρίσκεται σε ετοιμότητα ο Ρωμαίικος Στρατός της Εθνοφρουράς.

Και η Ελλάδα από την πλευρά της έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί πολύ συχνά την φράση «Αποκλειστικές οικονομικές ζώνες» και συνεχίζει για το θέμα αυτό να υποστηρίζει την Ρωμαίικη Διοίκηση. Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος πάγκαλος στην ομιλία που εκφώνησε από το βήμα της βουλής, σημείωσε πως δεν θα αφήσουν μόνη της, την Ρωμαίικη Διοίκηση απέναντι στις προειδοποιήσεις της Τουρκίας.

«Η Ελλάδα θα υποστηρίξει την Νότια Κύπρο σε περίπτωση οποιασδήποτε επίθεσης που δεχτεί. Επίθεση κατά της Νότιας Κύπρου θα σημαίνει συγχρόνως επίθεση κατά της Ελλάδας» είπε κατά λέξη ο κος Πάγκαλος. 


Μόνοι τους οι μογγόλοι λένε ότι οι δηλώσεις έχουν γίνει ως απάντηση στις προκλήσεις των τούρκων για επίθεση στην Κύπρο. Μόνοι τους αναφέρουν πως και οι δυo δηλώσεις αφορούν την άμυνα του νησιού ΑΡΑ πρόκληση για τους μογγόλους είναι να αμυνθούν οι Έλληνες σε μιά τουρκική επίθεση! Έτσι αντιλαμβάνονται τα πράγματα ή έτσι θέλουν να τα αντιλαμβάνονται από την πρώτη μέρα που έφτασαν εδώ κοντά μας από τις στέπες στις οποίες νομοτελειακά αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν...
  
www.stoxos.gr

----------------------------------

 

1 σχόλιο

  1. Καλά όλα αυτά. Οι Ισραηλινοί όλα αυτά τα χρόνια που έκαναν μαζί με τους Τούρκους και κοινές πολεμικές ασκήσεις, δεν καταλάβαιναν τι λαμόγια είναι οι Τούρκοι;;;; Πάλι καλά που το κατάλαβαν έστω και αργά.....Κάλιο αργά παρά ποτέ...Γιατί με την δύναμη που έχουν πάρει οι Τούρκοι, δεν θα ήταν καλά τα πράγματα στην Μέση Ανατολή μετά απο 5 χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.