Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΑΦΩΣ ΧΑΛΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ: Στη δεύτερη στάση της Αραβικής περιοδείας του, στην Τυνησία βρίσκεται ο Τούρκος πρωθυ...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ:

Στη δεύτερη στάση της Αραβικής περιοδείας του, στην Τυνησία βρίσκεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, Recep Tayyip Erdoğan. Τον Erdoğan στο αεροδρόμιο υποδέχτηκε ο προσωρινός πρωθυπουργός της Τυνησίας Μπέτζι Κάιντ Εσέμπσι. Μετά την επίσημη υποδοχή στο αεροδρόμιο, ο Erdoğan πέρασε στον κρατικό ξενώνα.

Έξω από το αεροδρόμιο τον Τούρκο πρωθυπουργό περίμεναν δεκάδες Τυνήσιοι. Το πλήθος με Τουρκικές, Παλαιστινιακές και Τυνησιακές σημαίες φώναξε το σύνθημα «Ελευθερία στον δρόμο του Erdoğan».

Έντονο το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Erdoğan και στην Τυνησία. Πρώτα πραγματοποίησε μια συνάντηση με τον Τυνήσιο ομόλογο του, Μπέτζι Κάιντ Εσέμπσι και μετέπειτα στην κοινή συνέντευξη τύπου προέβη σε συγκλονίστηκες δηλώσεις σχετικά με τις κυρώσεις προς το Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός λέγοντας «Κανένας δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει στην Ανατολική Μεσόγειο» σημείωσε ότι « τα πολεμικά μας πλοία μπορούν να είναι ανά πάσα στιγμή στην περιοχή». Αργότερα ο Erdoğan θα επισκεφτεί τον αναπληρωτή πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τυνησίας, Φουάντ Αλ Μεμπάζα.  Ο Τούρκος πρωθυπουργός Erdoğan θα συναντηθεί και με αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων της Τυνησίας, τα οποία ιδρύθηκαν μετά την επανάσταση. (trt)

----------------------- 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.