Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Οι μέρες του Καντάφι στην Λιβύη έχουν τελειώσει. Το τι ακριβώς τέλος θα έχει ο ίδιος ο Καντάφι και η οικογένεια του δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσ...

Οι μέρες του Καντάφι στην Λιβύη έχουν τελειώσει. Το τι ακριβώς τέλος θα έχει ο ίδιος ο Καντάφι και η οικογένεια του δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι θα πέσουν με τα όπλα στα χέρια αλλά η πιθανότητα να την έχουν ήδη κοπανήσει ή να το κάνουν εντός των προσεχών ωρών είναι μεγάλη, αφού οι αντικαθεστωτικοί έχουν μπεί ήδη στην Τρίπολη, η Προεδρική Φρουρά έχει παραδοθεί και οι μονάδες που είναι πιστές στον Καντάφι μάλλον δεν αρκούν. Αυτή την ωρα γίνονται ακόμη μάχες στην πρωτεύουσα της Λιβύης.

Καθεστωτικά μέσα (της Ελλάδος) αναφέρουν ότι από τα ξημερώματα οι αντικαθεστωτικοί κατάφεραν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους μεγάλο τμήμα της λιβυκής πρωτεύουσας, με τις εικόνες των πανηγυρισμών στην Πράσινη Πλατεία να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Κρατώντας όπλα και φωνάζοντας συνθήματα οι εξεγερμένοι προχώρησαν στο κατέβασμα των σημαίων του καθεστώτος, τοποθετώντας στη θέση τους αυτές του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου.

Επίσης από τις 06:00 το πρωί, (07:00 ώρα Ελλάδας), σφοδρές μάχες πραγματοποιούνται στις συνοικίες περιμετρικά του καταφύγιου του Μουάμαρ Καντάφι, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τεθωρακισμένα οχήματα εξήλθαν του συγκροτήματος κατοικιών και άρχισαν να βομβαρδίζουν θέσεις όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται αντικαθεστωτικοί. Μιλώντας στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazzera, ένας διπλωμάτης, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι ο Λίβυος ηγέτης παραμένει σε κάποιο σημείο του κτιριακού συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.