Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ... ΣΚΟΠΙΩΝ!

Η τουρκική εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο των Σκοπίων (που οι γύφτοι έχουν μετονομάσει σε "Μέγας Αλέξανδρος") έκανε δώρο...

Η τουρκική εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο των Σκοπίων (που οι γύφτοι έχουν μετονομάσει σε "Μέγας Αλέξανδρος") έκανε δώρο ένα άγαλμα του Στρατηλάτη μας και το έστησαν κιόλας αφού βέβαια πήραν την τυπική άδεια από τις αρχές των γυφτοσκοπιανών...

Το άγαλμα στήθηκε στο νέο κτίριο του αεροδρομίου που θα εγκαινιαστεί στις 8 Σεπτεμβρίου και ο τούρκος επικεφαλής της εταιρείας ΤΑV που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, είπε πως το άγαλμα επέλεξε το υπουργείο μεταφορών των Σκοπιανών και το έκανε δώρο η τουρκική εταιρεία. Η συνεργασία σε κάθε επίπεδο γυφτοσκοπιανών και τούρκων είναι δεδομένη. Η συνομωτική τους δράση απλώνεται σε κάθε σημείο και κάθε πτυχή. Από τις κυβερνήσεις Σκοπίων και τουρκίας, στις ένοπλες δυνάμεις τους, στα οικονομικά συμφέροντα και από την Μελίτη μέχρι τον Εχίνο και του τουρκικό προξενείο... (Δείτε κι ΕΔΩ)

1 σχόλιο

  1. Ας στησει η εταιρια και ενα αγαλμα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον ΓΡΑΝΙΚΟ (εκβολες- προποντιδα) να το βλεπουν οι μογγολοι και να θυμουνται ποιος ειναι το αφεντικο του τοπου που εκλεψαν .
    εγω ειμαι χαρουμενος με την τοποθετηση του αγαλματος,

    οσοι το βλεπουν θα λενε : Απο εδω ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ! και μετα :μα αυτος ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ,να εχει και την ιδια στολη ,εσεις βρε γυφτοδονιοι που κολατε στην υποθεση??

    αντε να εξηγησεις μετα...
    ------------
    πληρωνουν οι τουρκοι και δουλευουν οι σκοπιανοι FOR THE GLORY OF GREEEECEEE !!!!!!!
    Να στειλει και κανενα ευχαριστηριο τηλεγραφημα το υπουργειο πολιτισμου σε εταιρια σκοπιανους και ευρωπαιους για την προωθηση της πολιτιστικης μας κληρονομιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.