Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΤΙΣ ΖΟΖΕΦΙΝΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΒΑΝΑΚΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

Παρά τον αναλέητο βομβαρδισμό των γεωγραφικών χώρων που υποτίθεται ότι βρίσκονται οι αντάρτες του ΠΚΚ, η δράση του συνεχίζεται ακατάπαυστη....


Παρά τον αναλέητο βομβαρδισμό των γεωγραφικών χώρων που υποτίθεται ότι βρίσκονται οι αντάρτες του ΠΚΚ, η δράση του συνεχίζεται ακατάπαυστη. Οι ΠΚΚάδες έχουν στήσει νέα μπλόκα και επιθέσεις μέσα στα αστικά κέντρα της Ανατολίας.

Στην πόλη Έλαζιγ έφτασαν μέχρι το Αστυνομικό τμήμα και το χύπησαν με ρουκέτες και πυροβόλα όπως και κατοικίες αστυνομικών και αποχώρησαν σαν κύριοι... Στην περιοχή Τζίζρε της πόλης Σίρνακ, τραυματίστηκαν σοβαρά 6 αστυνομικοί, από την ένοπλη επίθεση των υποστηρικτών του PKK. Διαδηλώσεις σε πόλεις καταλήγουν με βεβαιότητα σε άγριες συγκρούσεις με τη χρήση εκρηκτικών μηχανισμών. Οι τούρκοι λένε ότι έχουν σκοτώσει με τους βομβαρδισμούς 100 κούρδους αντάρτες, οι κούρδδοι λένε πως δεν έχουν χάσει ούτε εναν άνδρα και οι απώλειες είναι μεταξύ των αμάχων.

Πάντως στην περιοχή μετακινούνται κι άλλες Ειδικές Δυνάμεις του τουρκικού στρατού. Περίπου 2000 τούρκοι "κομάντος" με πολυτελή βανάκια κατευθύνονται προς το μέτωπο.

www.stoxos.gr 

1 σχόλιο

  1. To πώς πάνε στο μέτωπο είναι αδιάφορο. Το τι θα κάνουν στο μέτωπο έχει σημασία. Οι Γάλλοι, στον Α'ΠΠ, όταν πολέμησαν σαν πραγματικά λιοντάρια και όχι σαν τον Β'ΠΠ, όπου το έβαλαν στα πόδια, διαβρωμένοι από την γερμανική και την κομμουνιστική προπαγάνδα, πήγαιναν στο μέτωπο ακόμη και με ταξί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.