Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ

ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ: Με τη συνεργασία του στρατεύματος προχωρά η κατασκευή του μεγά...


ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ:

Με τη συνεργασία του στρατεύματος προχωρά η κατασκευή του μεγάλου έργου του φράγματος Ασωπού στην Κορινθία, το οποίο αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας.

 Κλιμάκια μηχανικών της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Άμυνας, συνοδευόμενα από τους αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Δέδε και Απόστολο Παπαφωτίου και τον γενικό επιθεωρητή και Β’ υπαρχηγό του Γ.Ε.Σ. Δημήτρη Λυμπέρη, ύστερα από επιθεώρηση της πορείας των εργασιών στο φράγμα του Ασωπού, πραγματοποίησαν σύσκεψη, κατά την οποία αποφασίστηκε η κατασκευή τριών σιδερένιων στρατιωτικών γεφυρών στα τρία σημεία όπου διασταυρώνεται ο δρόμος με το υπό κατασκευή φράγμα.

ΣΗΜ. "ΣΤΟΧΟΥ": ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ (ΩΣ ΜΟΜΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΦΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ... ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.