Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑΛΙΝΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέλει να καταδικάσει με τον πιο έντονο τρόπο τις ενέργειες κατευθυνομένων από το ΑΚΕΛ συνόλων, τα οποία την...

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θέλει να καταδικάσει με τον πιο έντονο τρόπο τις ενέργειες κατευθυνομένων από το ΑΚΕΛ συνόλων, τα οποία την Δευτέρα στο Κελάκι και την Τετάρτη στα Λύμπια, οργάνωσαν αντισυγκεντρώσεις στις πορείες των αφυπνισμένων πολιτών.

Πληροφορίες που έχουν φτάσει στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αναφέρουν πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από πλευράς ΑΚΕΛ, να οργανώνονται αντισυγκεντρώσεις από μέλη του ΑΚΕΛ, απαρτιζόμενες από άτομα με συγκρουσιακές διαθέσεις τα οποία έχουν στρατολογηθεί από κερκίδα συγκεκριμένης αθλητικής ομάδας, με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων και την άσκηση τρομοκρατίας στους διαφωνούντες με την κυβέρνηση πολίτες.

Το πρώτο επεισόδιο έλαβε χώρα την Δευτέρα 15 Αυγούστου στο Κελάκι, όπου 200 περίπου αντιδιαδηλωτές, παρατάχθηκαν απέναντι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που κατευθυνόταν στο χωριό. Οι αντιδιαδηλωτές ήταν εξοπλισμένοι με ρόπαλα και πέτρες, αντάλλαξαν συνθήματα με τους διαδηλωτές και τραμπούκισαν τους δημοσιογράφους που πήγαν να καλύψουν το γεγονός.


Το δεύτερο επεισόδιο έγινε την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο χωριό Λύμπια. Εκεί ενώ το χωριό και αρκετός κόσμος περίμενε τους πεζοπόρους οι οποίοι έκαναν την πορεία 300 χιλιομέτρων, στην εκκλησία του χωριού, 40 περίπου Ακελικοί, κάποιοι από τους οποίους φορούσαν φανέλες της ΕΔΟΝ, παρατάχθηκαν σε δρόμο πριν την εκκλησία με απειλητικές διαθέσεις. Ευτυχώς για τους πεζοπόρους που η αστυνομία τους οδήγησε από διαφορετικό δρομολόγιο προς την τελετή υποδοχής τους στο χώρο της εκκλησίας και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα...

Θεωρούμε πως η στάση αυτή του ΑΚΕΛ και κυρίως της ηγεσίας του είναι άκρως επικίνδυνη καθώς ωθεί τον λαό σε διχασμό, σε περιόδους που η ενότητα είναι το ζητούμενο. Φανατίζει ακραία στοιχεία τα οποία και οδηγεί σε αντισυγκεντρώσεις ειρηνικών διαδηλωτών, με σκοπό τα επεισόδια τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή της κοινής γνώμης μακριά από τις ευθύνες της κυβέρνησης για την τραγωδία στο Μαρί.

Θέση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι πως η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη, σε μια περίοδο μάλιστα που τα θέματα της οικονομίας τρέχουν και ταυτόχρονα το γεωπολιτικό θερμόμετρο στην περιοχή χτυπάει κόκκινο μετά τις απειλές της Τουρκίας για την προσπάθεια από μέρους μας άντλησης φυσικού αερίου. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που καλιεργεί η κυβέρνηση Χριστόφια, είμαστε απολύτως σίγουροι πως μόνο κακό θα προκαλέσει στον Κυπριακό Ελληνισμό.

Απαιτούμε λοιπόν την άμεση παραίτηση του Προέδρουτης Δημοκρατίας κ. Χριστόφια για να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον τόπο, αν και αναγνωρίζουμε πως και τα υπόλοιπα κόμματα του κατεστημένου δεν μπορούν να δώσουν τις λύσεις που αναζητά ο Κυπριακός Ελληνισμός για έξοδο από την κρίση.

Ε.ΛΑ.Μ. - Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο
Καμιά υποταγή - Κύπρος γη Ελληνική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.