Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΜ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Στην συνέντευξη που έδωσε ο γ. γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού στην εφημερίδα Πολίτης, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2011, αναφέρθηκε στο κίνημά μας ...

Στην συνέντευξη που έδωσε ο γ. γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού στην εφημερίδα Πολίτης, την Κυριακή 14 Αυγούστου 2011, αναφέρθηκε στο κίνημά μας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ειναι ξεκάθαρο μέσα από τις δηλώσεις του, πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η μόνη πολιτική δύναμη την οποία οι κυβερνώντες φοβούνται πως μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή σε αυτό τον τόπο. Προσπαθεί βέβαια να τρομοκρατήσει του πολίτες μιλώντας για φασισμό, ακροδεξιούς και επεισόδια.

Η πολιτική τρομοκρατία κ. Άντρο Κυπριανού, εφαρμόζεται από αυτούς που χρησιμοποιούν την αστυνομία και τις ειδικές της δυνάμεις ως κομματικό στρατό, επιτιθέμενη σε απλούς διαδηλωτές, έγκυους γυναίκες και παιδιά με τεθωρακισμένα οχήματα και χημικά. Από αυτούς που προσπαθούν να προκαλέσουν επεισόδια και φαντάζονται πραξικοπήματα, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις μεγάλες ευθύνες τους για το ατύχημα στο Μαρί.

Πάντως αναγνωρίζει ο δεύτερος τη τάξη ηγετικό στέλεχος του ΑΚΕΛ, μετά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως είμαστε οι μόνοι οι οποίοι έχουν σοβαρή οργάνωση και πως κινούμαστε μεθοδικά για την επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την επιβίωση του Ελληνισμού στην Κύπρο, έχοντας εξασφαλίσει την εθνική του ελευθερία και την κυριαρχία του σε ολόκληρη την Κύπρο. Για τον σκοπό αυτό άλλωστε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), έχει κατέλθει στον πολιτικό στίβο, ως ένα εθνικιστικό πολιτικό κίνημα με συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους και προτάσεις για την επίτευξή τους.

Το ότι είμαστε το μοναδικό κίνημα το οποίο μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό φαίνεται και από την φράση του γ. γ του ΑΚΕΛ πως "δεν θεωρεί πως το ΕΥΡΩΚΟ κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με το ΕΛΑΜ". Το έχουμε γράψει και αναφέρει πολλές φορές πως όλα τα πολιτικά κόμματα είναι συνυφασμένα με το πολιτικό κατεστημένο και δεν μπορούν να φέρουν την αλλαγή στο πολιτικό σύστημα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θεωρεί πως η επίθεση αυτή του γ. γ του ΑΚΕΛ, οφείλεται ακριβώς στην πεποίθηση ολόκληρου του πολιτικού κόσμου πως το κίνημά μας είναι το μόνο κίνημα που μπορεί να φέρει την αλλαγή. Η προσπάθεια του να λασπολογήσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα πέσει στο κενό αφού ο κόσμος φαίνεται να ξυπνάει από τον λήθαργό του και να αντιδρά. Καλούμε λοιπόν όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες της Κύπρου να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το κίνημά μας,για να μετατρέψουν την αγανάκτησή τους σε πραγματική πολιτική οργή, η οποία θα αλλάξει επιτέλους τα κατεστημένα στον τόπο μας.

http://www.elamcy.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.