Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ...

Αυτή είναι η τουρκία του 21ου αιώνα... Ακραία Ισλαμιστική, με μηδενικά αντανακλαστικά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και με συνήθειες που παραμέ...

Αυτή είναι η τουρκία του 21ου αιώνα... Ακραία Ισλαμιστική, με μηδενικά αντανακλαστικά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και με συνήθειες που παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες από την εποχή που ζούσε ο "προφήτης"

Μιά γυναίκα είχε το "θράσσος" να περπατάει στο δρόμο καπνίζοντας και μάλιστα σε περίοδο ραμαζανιού και έγινε φυσικά αντικείμενο κυνηγιού, με αποτέλεσμα να καταφύγει σε μιά σχολική εστία; προκειμένου να γλιτώσει το λιντσάρισμα.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί από την "Χουριέτ¨" δείτε το βίντεο που παραθέτουν οι ίδιοι οι τούρκοι για το περιστατικό το οποίο έληξε μόνο μετά την δυναμική επέμβαση της Αστυνομίας.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/20221/0/1/-sigarayi-sondur-terbiyesiz-deyip-tartakladilar.aspx

Εμείς να συμπληρώσουμε μόνο πως το περιστατικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μεομονωμένο. Καθημερινά στην τουρκία, σε πόλεις και χωριά συμβαίνουν εκατοντάδες τέτοια περιστατικά, που σπανίως όμως καταγράφονται από τις αρχές ή από κάμερες...

www.stoxos.gr 

3 σχόλια

  1. Ντροπη !!! κριτικαρετε την πιστη μας !! Ειμαι φανατικος ισλαμιστης και πιστος του Προφητη !! καλω ολα τα αδελφια μας να μπαγλαρωσουν τις ασεβεις γυναικες που καπνιζουν μεσα στο δρομο ΠΑΝΤΟΥ και οχι μονο στην Τουρκια .ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ τον ΑΛΛΑΧ !!
    Και παραθετω λιστα με ονοματα γυναικων που εχω δει προσωπικα να καπνιζουν στο δρομο:

    1)διαμαντοπουλου και η γραματεας της 2) α.Παπαρηγα 3)λ Κανελη 4) Τζακρη , οι συζυγοι των : ΓΑΠ , τσιπρα , κουβελη, αλαβανου

    Υπαρχουν και αλλες , ας πλακωσουμε στις φαπες πρωτα αυτες στο ονομα του προφητη (παντα..) και βλεπουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα κανουνε στοχε..εμας μας εφαγε η δημοκρατια ο νεοφιλελευθερισμος και η παγκοσμιοποιηση.αυτοι τουλαχιστον κραταν τα ηθη τους.ετσι εμαθαν στη στεπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA PAS NA TA LES STHN PATRIDASOY AYTA EDV EINAI ELLADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.