Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΛΗ ΕΞΟΔΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΣΑΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ... ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ! ΑΛΛΟΙ 7 ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΔΕΛΤΙΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ    Σύλληψη 7 αλλοδαπών οι οποίοι αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν με πλαστά τα...

ΔΕΛΤΙΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ   

Σύλληψη 7 αλλοδαπών οι οποίοι αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από τον Κρατικό Αερολιμένα της Σάμου.

Συνελήφθησαν χθες (25-08-2011) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, 5 αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 17, 18, 23, 30 και 25 ετών αντίστοιχα καθώς και 2 αλλοδαπές ηλικίας 28 και 24 ετών, υπήκοοι Τρίτων Χωρών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και για παράνομη διαμονή στη Χώρα .

Κατά τον καθιερωμένο από τους αστυνομικούς έλεγχο, των επιβατών της πτήσης charter με προορισμό τη Ρώμη, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΘΘΗΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ...

1 σχόλιο

  1. απορω γιατι δεν τους αφηνουν να φυγουνε.δεν καταλαβα τους θελουν εδω?πηξαμε και δεν χωρανε αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.