Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY

ΑΡΘΡΟ 16, παράγραφος 2: H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή ...

ΑΡΘΡΟ 16, παράγραφος 2: H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.

Αυτή η καθοριστική παράγραφος του Συντάγματος ΕΛΕΙΠΕ από την ιστοσελίδα της Βουλ΄ξς σύμφωνα με την αποκάλυψη και το ντοκουμέντο του HELLAS ORTHODOXY που ανέδειξε το θέμα σε ανάρτηση του (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  

Σήμερα στην ιστοσελίδα της Βουλής η παράγραφος επανήλθε. Δεν είναι η πρώτη φορά που στην ιστοσελίδα της Βουλής παρατηρούνται ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ. Πριν αρκετά χρόνια, και μάλιστα εντός των εορτών των Χριστουγέννων Ελληνόψυχοι είχαν ανακαλύψει πως από την ίδια ιστοσελίδα ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και τότε το θέμα είχε αναδείξει το GREEKALERT και είχε κάνει πρωτοσέλιδο ο "ΣΤΟΧΟΣ"

Δείτε ο ντοκουμέντο όπως το έχει καταγράψει το HELLAS-ORTHODOXY με την παράγραφο για την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδηση να λείπει... (κλικ στην φωτο για μεγέθυνση)

 

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.