Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ...

 Αλλοδαποί πωλητές προϊόντων απομίμησης επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών κατά την διάρκεια επιχείρησης σκούπας της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Πατη...

 Αλλοδαποί πωλητές προϊόντων απομίμησης επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών κατά την διάρκεια επιχείρησης σκούπας της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Πατησίων. Οι αλλοδαποί βρήκαν άσυλο στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της ΑΣΟΕΕ, όπου μαζί με ομάδα αναρχικών που χρησιμοποιεί το οίκημα ως καταυλισμό- κρησφύγετο εκτόξευσαν πέτρες στους αστυνομικούς.

4 σχόλια

  1. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τον ΡΟΜΠΑ-ΚΟΠ ΥΠΡΟΠΟ. Τώρα δεν είχες ΜΑΤ;; δεν είχες γκλομπς;; δεν είχες δακρυγόνα;;; Α ρε γελοίε τσαρλατάνε!!!! Να δούμε τι αρλούμπες θα λές στην δίκη σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν διαβασετε τον καινουριο νομο περι αλλοδαπων, καταργησανε και τον ορο απελαση και βαλανε τον ορο ημρομηνια επιστροφης.Θα πει καποιος Ε και? Οποιος δεν χαρακτηριζεται απελαυνομενος δεν καταχωρειται ως ανεπιθυμητος για την χωρα...Αυτο εχει ως συνεπεια μολις περασει τα συνορα να μπορει να ξαναμπει χωρις να μπορει η αστυνομια να του επιβαλει τις βαρειες ποινες που προβλεπονται για τους ανεπιθυμητους.Δηλαδη μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.