Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ!!! ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ομαλή ήταν τελικά η διεξαγωγή της σημερινής εκδήλωσης οργής και διαμαρτυρίας των Ελλήνων της Κύπρου μπροστά από το Πορεδρικό Μέγαρο της Λέυ...


Ομαλή ήταν τελικά η διεξαγωγή της σημερινής εκδήλωσης οργής και διαμαρτυρίας των Ελλήνων της Κύπρου μπροστά από το Πορεδρικό Μέγαρο της Λέυκωσίας. Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 9 όταν στην περιοχή έγινε συσκότηση για λίγη ώρα αλλά το ρεύμα επανήλθε και όλα κύλησαν ήρεμα μέχρι και αυτήν την ώρα που το πλήθος αποσύρεται.

Ήταν ΧΙΛΙΑΔΕΣ αυτοί που περικύκλωσαν το Προεδρικό και που ο Χριστόφιας αποκαλεί "πραξικοπηματίες" και τα τσιράκια του "πουστοκαλαμαράδες". Μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ακούστηκαν συνθήματα κατά του Χριστόφια και της κυβέρνησης του, αλλά και κατά του πολιτικού συστήματος της Κύπρου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για ΑΥΡΙΟ την ίδιας ώρα στο ίδιο μέρος, αφού οι Έλληνες της Κύπρου αυτή τη φορά δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Να υπενθυμίσουμε ότι στις 20 του μήνα, γίνονται οι ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ εκδηλώσεις και η συγκυρία είναι ικανή να αποτελέσει την απαρχή γεγονότων στην μαρτυρική μεγαλόνησο.

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.