Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ! ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ!

Ο Αυτιάς ρωτάει ανταποκριτή από την Κύπρο αν όλοι οι Έλληνες που υπηρετούν στη Βάση είναι καλά! Λές και οι στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν και ...

Ο Αυτιάς ρωτάει ανταποκριτή από την Κύπρο αν όλοι οι Έλληνες που υπηρετούν στη Βάση είναι καλά! Λές και οι στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν και τραυματίτηκαν στην Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης είναι κάτι άλλο... Ο  ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Αυτιάς ρωτάει επίσης αν η Ναυτική Βάση είναι Αμερικάνικη ή Κυπριακή και ξαναρωτάει με νόημα προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις. Για το αν είναι Αμερικάνικη η Βάση έχουμε απαντήσει από πολύ νωρίς το πρωί όταν αποκαλύπταμε πως στην ίδια βάση πριν έναν μήνα είχε πραγματοποιηθεί η κοινή Άσκηση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ (Ελλαδικών και Κυπριακών) Δυνάμεων "Αργοναύτης" με μηνύνατα που είχαν αποδέκτη την τουρκία.

Στην Ναυτική Βάση υπηρετούν και 20 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού από την μητροπολιτική Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες από το ΓΕΝ είναι όλοι καλά. Αλλά και οι 12 (μέχρι στιγμής) νεκροί και οι δεκάδες τραυματίες είναι κι αυτοί ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους χαζοχαρούμενους εκμεταλευτές ηλικιομένων της Ελλαδικής τηλεόρασης.

Πέραν των νεκρών και των τραυματιών υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ αγνοούμενοι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της μεγάλης έκρηξης! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ "ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ" ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

3 σχόλια

  1. Πρίν απο μερικά λεπτά βγήκε στο ΡΙΚ αυτόπτης μάρτυρας που δήλωσε ότι είδε μια κόκκινη λάμψη στον ουρανό και υπέθεσε ότι ήταν μετεωρίτης και αμέσως μετά άκουσε την ΕΚΡΗΞΗ…!!!!
    Ο δημοσιογράφος του ΡΙΚ τον ρωτάει έκπληκτος,μηπως και δεν κατάλαβε καλά”Δηλαδή είδατε αυτή την λάμψη να έρχεται απο τον ουρανο;”"Nαι απαντάει αυτός ήταν σίγουρα απο τον ουρανό και μετά άκουσα την έκρηξη!!!”.
    Η γραμμή κόπηκε ξαφνικά πριν προλάβει ο άνθρωπος να ολοκληρώσει!!!ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ…ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι δλδ εχει γινει?....εγω δε καταλαβα παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afto to Ilithio prosopo aftou tou ypokeimenou deixnei pentakathara tin mala....ia pou dernei kai pairnei ton xazoxaroumeno neoellina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.