Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΤΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ... ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

Τις συχνότητες του Ελληνικού Κράτους χρησιμοποιεί αυτή την στιγμή ο ΑΝΤΕΝΝΑ του Κυριακού για να εδραιώσει στην συνείδηση των Ελλήνων την ΕΧ...

Τις συχνότητες του Ελληνικού Κράτους χρησιμοποιεί αυτή την στιγμή ο ΑΝΤΕΝΝΑ του Κυριακού για να εδραιώσει στην συνείδηση των Ελλήνων την ΕΧΘΡΙΚΗ προπαγάνδα. Το τηλεοπτικό τουρκικό σήριαλ ΕΖΕΛ που είναι γυρισμένο στα κατεχόμενα της Κύπρου, τα οποία νομιμοποιεί για λογαριασμό των κατακτητών ο Κυριακού με το κανάλι του. 

Η συγκεκριμένη σειρά προβάλεται σε όλους τους δορυφόρους της τουρκίας, κυρίως τις τουρκμενικές χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και φυσικά σε Βοσνία, Σκόπια, Αλβανία! Τώρα όμως χάρη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στην Ελλάδα την οποία βιάζονται κάποιοι να καταστήσουν υποχείριο και δορυφόρο των Μογγόλων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γενικός Διαυθυντής του ΑΝΤΕΝΝΑ Γιάννης Λάτσιος έχει καθορισμένο ραντεβού για αύριο στις 3 το μεσημέρι, με τους εκπροσώπους των Ελληνόψυχων φορέων της Κύπρου, που την περασμένη Παρασκευή διαδήλωσαν έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι. Το ραντεβού είχε αρχικά οριστεί για την Δευτέρα το μεσημέρι και με υπαιτιότητα του Λάτσιου μεταφέρθηκε για την Τετάρτη. Δική μας εκτίμηση είναι ότι ο ΑΝΤΕΝΝΑ απλά κερδίζει χρόνο, ελπίζοντας στο βαθύ καλοκαίρι που είναι ομολογουμένως αρνητικός συντελεστής για κινητοποιήσεις. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

5 σχόλια

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ? ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ "ΤΑΡΑΝΔΟ" ΚΕΡΑΤΑ, Ε ΠΑΛΙΟ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KEΡΑΤΟΥΚΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλιά από τον Ματέο, Γιαννάκη λυκόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας

    Η παρούσα τοποθέτηση δεν είναι κάποιο είδος ‘’spam’’

    Από τις πρώτες μέρες εισαγωγής μου σε αυτό το παιχνίδι που θα σας παραθέσω πιο κάτω έχει ξεκινήσει μια επίσημη προπαγάνδα των Σκοπιανών για το πώς θα πρέπει να ονομάζονται.

    Εν τέλει η προπαγάνδα τους ΠΕΡΑΣΕ με αποτέλεσμα να εισχωρήσουν στο παιχνίδι αυτό με το όνομα ‘’Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ’’. Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟ

    Όπως καταλαβαίνετε αυτό ενόχλησε όλους εμάς και προσπαθούμε να βρούμε κι άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ που θα δυναμώσουν τη φωνή μας προς την πλήρη κατάργηση όλου αυτού του σκηνικού.

    Το παράλογο είναι ότι επιδοτούνται από το κράτος τους με αληθινά κρατικά λεφτά, των όποιων η χορήγηση γίνεται από τα πραγματικά υπουργεία των Σκοπιών ως στόχο την επίτευξη της προπαγάνδας.

    Εφημερίδες Σκοπιανές καθημερινά καλούν νέο κόσμο να μπει και να ασκήσει προπαγάνδα.

    Δυστυχώς τα καταφέρνουν με επιτυχία και εμείς κοιμόμαστε.
    Τα κατάφεραν δυστυχώς και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ τους ανήκει.

    Μέσα σε αυτό το παιχνίδι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει καταλειφθεί εξολοκλήρου όπως και ολόκληρη η Ελλαδα

    Όλοι οι έλληνες του παιχνιδιού έχουμε ‘’ματώσει’’ οικονομικά μέσα στον καθημερινό πόλεμο με στόχο να αντικρούσουμε την πολεμική μηχανή τους και σας καλώ να μας βοηθήσετε με οποιοδήποτε μέσο.

    Η διεύθυνση είναι η εξής: http://tinyurl.com/6x2chzq


    ΔΕΝ είναι spam, Είναι έκκληση για βοήθεια, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


    Υπέρ άνω όλων η Πατρίς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.