Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ "ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ" ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία των οδηγών ΤΑΞΙ στο κέντρο της Αθήνας και είναι πραγματικά χιλιάδες... Οδηγοί απο όλη την Ελλάδα, "περιπο...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία των οδηγών ΤΑΞΙ στο κέντρο της Αθήνας και είναι πραγματικά χιλιάδες... Οδηγοί απο όλη την Ελλάδα, "περιποιούνται" καταλλήλως και με συνθήματα τον Ραγκούση και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που άλλα τους έλεγε επί Ρέππα και άλλα τους λέει επί Ραγκούση (τι... πρωτότυπο!). Την πορεία άνοιξαν εκατοντάδες μηχανάκια και πίσω τους δυο ΤΑΞΙ με προσαρμοσμένα μεγάφωνα απο τα οποία ακουγόταν το ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ! Ένα απο τα δεκάδες πανό έγραφε: "ΤΑΞΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ"

9 σχόλια

  1. GIA MENA O ELLHNAS TAKSITZHS EINAI: ENAS VROMIARHS POU DEN PROSEXH KA8OLOU THN EMVANHSH TOU.
    DEN EXH ANTILYFTH OTI " O PELATHS EINAI BASILIAS ", MESA STO TAKSI TOU SYMPERIFERE SAN DIKTATORAS, TIS PERISOTERES FORES KAPNIZH XORIS NA TON ENDIAFERH H APOPSH TOU "PELATH BASILIA". SE ARKETES PERIPTOSEIS KLEVH TON PELATI TOU..

    AFTA SE GE GRAMMES ( XORIS BEBAI NA APOKLEIONTE EKSERESEIS ).

    OPOIADHPOTE ALAGH THS SHMERINHS KATASTASHS, EGO THN VLEPO SAN 8ETIKH..

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σύστημα θέλει τα παιδιά μας να μην βρίσκουν δουλειά και να αφύγουν στο εξωτερικό μετανάστες.Έτσι θα μείνουμε η μεγαλύτεροι στο έλεος των λαθρομεταναστών.Να μιλήσει και ο ΣΤΟΧΟΣ στην νέα γενιά.Πείτε τους να μην φύγουν από την χώρα.Να βοηθήσουμε και οι μεγαλύτεροι ,να μείνουν οι Ελληνες στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε Λακη! Πάντα καυστικός κ μάχημος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ανοιξει και το επαγγελμα μεταφορεων και ψυγειων διεθνων μεταφορων και καυσιμων...
    ---
    Αν ανοιξει σφυριχτε μου... ολα τα πολιτικολαμογια και οι παρατρεχαμενοι εχουν πανακριβες αδειες και κονομανε απιστευτα νουμερα (τις δουλευουν οδηγοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. POY EITAN AYTOI OI BROMIARIDES OTAN EPEFTAN OI HROES TON IMNION ;OTAN OI HROES SOLOMOU KAI ISSAAK KATAKREOYRGOYNTOYSAN APO TA MOGGOLIKA KTHNH , OTAN TOSOI PILOTOI MAS EDEINAN THN ZOH TOYS ???AYTA TA KATHARMATA MONO TIS KOILIES TOYS KYTANA KAI TIS ..ADEIES TOYS .
    AYTOI EXOYN KANEI TOSH ZHMEIA STO ETHNOS MAS KATAKLEBONTAS TOYS TOYRISTES KAI TORA SYNEXIZOYN TO KATASTROFIKO TOYS ERGO TALAIPORONTAS TOYS TOYRISTES.ATHLEIA YPOKEIMENA TAXITZHDES TOLMOYN KAI SHKONOYN THN AGIA SHMAIA MAS ,KAI PIANOYN STA BROMOSTOMATA TOYS THS TSIGARILAS TON ETHNIKO MAS YMNO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι οδηγοί έχουν φαινομενικώς δίκιο αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Με τσαμπουκά δε κόβουν αποδείξεις, κοροιδεύουν τους πελάτες και κατακλέβουν τους ξένους και το κερασάκι είναι ότι πολύ συμπεριφέρονται χυδαία στις πελάτισσες τους.
    Λοιπόν, πρώτα τα συνδικαλιστικά τους όργανα να ρυθμίσουν αυτά τα θέματα και ύστερα όλη η κοινωνία θα σταθεί στο πλευρό τους. Οχι πειραγμένα ταξίμετρα ούτε να πειράζουμε τις μικρούλες.... άλλωστε, οι φιλόσοφοι της ασφάλτου δεν μου ήταν ποτέ συμπαθείς.

    θεοχαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιδεες :
    1)Μια αδεια σε καθε οδηγο προσωπικη και αμεταβιβαστη.
    2)απαγορευεται να οδηγαει το ταξι αλλος απο τον κατοχο της αδειας .
    3)κουπονι εισοδου πελατη με GPS και αυξοντα με ημ-ωρα και αριθμο ταξι , και αποδειξη εισπραξης με GPS , σημειο εξοδου και ονλαιν με εφορια.

    μετα απο αυτα μαζι σας φιλοι ταξιτζηδες γιατι υποπτευομαι οτι ο τζερτζελες γινεται απο τους μεγαλοκατοχους αδειων και οχι απο τους φτωχους οδηγους του μεροκαματου και των νυχτερινων βαρδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η αδεια ταξι στο ηρακλειο κρητης πριν 2 χρονια κοστιζε 300 000 ευρω , η αξια της αδειας ειναι 3000 ευρω , πολλοι ιδιοκτητες πηραν τις αδειες επι χουντας δωρεαν οπως εγινε και με τις αδειες φορτηγων τοτε. δεν θελω πολυεθνικες στην χωρα μου , αλλα οι ιδιοκτητες ταξι ειναι χειροτεροι απο τους ξενους , οι οδηγοι ειναι υπωχρεωμενοι να πληρωνουν τα ενσημα τους , αν τα αμαξι τρακαρι βαζουν τους οδηγους και πληρωνουν τις ζημιες και μετα τα περνουν και απο την ασφαλεια
    οπως και να χει πασοκ και νουδου ψηφιζαν τοσα χρονια
    καλα να παθουν τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α ρε ζωα που θελετε και προοδο σε λιγο θα εχετε πακιστανους και ρουμανους οδηγους και θα γουσταρετε καλυτερα.....αλλα οταν ο ταξιτζης δεν θα εχει να φαει πως θα ψωνισει απο σενα που εχεις μαγαζι ρε συνελληνα?????τοσο πολυ μυαλο θελει??νομιζεις οτι ο ραγκουσης νοιαζεται για το ανοιγμα του επαγγελματος??τις εντολες του βαρδινογιαννη εκτελει που θα παρει 2000 αδεις με 4000 πακιστανους οδηγους.θα τα παιρνει ολα με 40% εκπτωση (αγορα αυτοκινητου,ανταλακτικα,)πραγμα που ο ιδιωτης δεν μπορει να το κανει....και στο τελος θα τα παρατησει για να τα αγορασει ολα ο βαρδινογιαννης....αυτο ειναι απελευθερωση της παγκοσμιοποιησης.....μαλακες μας βαζουν και τσακωνομαστε μεταξυ μας για να ξεφευγουμε παντα απο το στοχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.