Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΠΡΟΣ - ΝΟΤΙΟΣ ΕΛΛΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ!

Μήνυμα απο τον πρόεδρο του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για την σημερινή μέρα Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. εκφράζω τα θερμά μ...




Μήνυμα απο τον πρόεδρο του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. για την σημερινή μέρα
Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ. εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τι οικογένειες των αποθανόντων/ δολοφονημένων ηρώων μας που έχασαν την ζωή τους την περασμένη Δευτέρα μετά από έκρηξη στην ναυτική βάση στο Μαρί.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δηλώσεις και τα επικοινωνιακά παιχνίδια των πολιτικών τις τελευταίες μέρες καλούμε τον κόσμο να μην κατευνασθεί και όπως συνεχίσει να ζητά την τιμωρία των ενόχων.
Δεν ζητούμε την παραίτηση του κ. Χριστόφια και των υπουργών του. Την απαιτούμε.

Την περασμένη Τρίτη ο λαός βγήκε στους δρόμους γιατί κατάλαβε ότι όσο αυτός βρισκόταν σε λήθαργο η κυβέρνηση Χριστόφια κατάστρωνε τα μαύρα σχέδια της. Τα αποτελέσματα αυτής της αδράνειας του λαού γνωστά... 13 νεκροί 61 τραυματίες, καταστροφή του πιο επίλεκτου σώματος της εθνικής φρουράς, 60% καταστροφή της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος, μεγάλες υλικές ζημιές στα γύρω χωριά, τεράστιες οικολογικές ζημιές και τέλος πλήγμα στην οικονομία και στον τουρισμό...

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολλές και το σημερινό διάγγελμα του προέδρου έρχεται να προκαλέσει περισσότερη οργή τόσο στον λαό όσο και στις οικογένειες των θυμάτων. Ούτε ένα mea culpa από τον κ. Χριστόφια και αντί αυτού να κάνει αναφορά στο ότι το πλήθος της Τρίτης παράπεμπε σε εποχές της ΕΟΚΑ Β και του πραξικοπήματος.

Ντροπή σου κύριε πρόεδρε... Ντροπή σε αυτούς που σε στηρίζουν... Ντροπή και σε όσους δεν πάμε σήμερα στο προεδρικό στις 8 το βράδυ...

Ο λαός ανεξαρτήτως πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων πρέπει να είναι ενωμένος μπροστά σε τέτοιο εσωτερικό εχθρό. Δεν πρέπει να μας φοβίζουν τα δακρυγόνα και τα ρόπαλα των υπαλλήλων του κ. Χριστόφια. Η δύναμη της ψυχής μας πρέπει να είναι υπεράνω όλων. Το χρωστάμε στους αδικοχαμένους, το χρωστάμε στους συγγενείς τους , το χρωστάμε σε εμάς που ζούμε και βιώνουμε την πολιτική του κ. Χριστόφια.

Αγαπητοί συναγωνιστές σήμερα το βράδυ έχουμε δύο επιλογές... Η μία είναι να μείνουμε στον καναπέ, μας να πούμε την άποψη μας από σελίδες κοινωνικές δικτύωσης και να παρακολουθήσουμε μια προπαγανδιστική εκπομπή που θα μας παραπλανήσει.

Η άλλη επιλογή είναι να ξεχυθούμε στους δρόμους της Λευκωσία και να δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα προς τους κυβερνώντες πως απαιτούμε την παραίτηση τους και ότι οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης άμεσα. Απόψε το βράδυ ο λαός ενωμένος πρέπει να περάσει το μήνυμα πως εμείς δεν θα ξεχάσουμε τον θάνατο των ηρώων μας και ότι θα αγωνιστούμε για την δικαίωση τους.

Εγώ πάντως θα προτιμήσω την δεύτερη επιλογή...εσύ;;;


Στυλιανός Σωτηρίου
Πρόεδρος ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.