Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ, ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ. ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο διαδραματίστηκε προχθές το βράδυ στην ακτή Μιαούλη. Συγκεκριμένα αργά το βράδυ σκανδιναβοί τουρίστες βγαίνοντας από...

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο διαδραματίστηκε προχθές το βράδυ στην ακτή Μιαούλη. Συγκεκριμένα αργά το βράδυ σκανδιναβοί τουρίστες βγαίνοντας από την οδό Ορφανίδου είπαν να ρίξουν ένα κατούρημα στα πεταχτά!

Αν και φημιζόμαστε για της άφθονες βιολογικές τουαλέτες μας ως δια μαγείας οι σκανδιναβοί τουρίστες δεν κατάφεραν ούτε αυτοί να τις βρούνε….

Οπότε είπαν να αφήσουν τα ίχνη τους στο άγαλμα του Διαγόρα και μάλιστα και οι τρεις ταυτόχρονα!!!

Όπως όλοι γνωρίζουμε ακριβώς δίπλα από το άγαλμα υπάρχει πιάτσα ταξί οπότε και το κατούρημα των σκανδιναβών δεν ήταν prive. Αρχικά οι ταξιτζήδες τους προέτρεψαν να απομακρυνθούν από το άγαλμα αλλά οι σκανδιναβοί τους αγνόησαν με αποτέλεσμα να λειτουργήσει άμεσα το πατριωτικό πνεύμα!

Οι σκανδιναβοί συνέχιζαν να προκαλούν μέχρι που ξεκίνησαν οι φάπες και έτρεχαν με τα τσουτσούνια στο χέρι!

www.ifmedia.gr 

3 σχόλια

  1. χαχαχαχαχαχαα

    καλά τους έκαναν !!! με αυτή την κυβέρνηση έχει δοθεί η εντύπωση στους αλλοδαπούς ειδικά στους "πολιτισμένους" δυτικούς ότι θα έρθουν και θα κάνουν την κάθε ατιμία τους για να ικανοποιήσουν τον κομπλεξισμό τους!
    Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους Έλληνες. Σαν τότε στην Κνωσσό που ο κόσμος πήρε στο κυνήγι τα πουστροεγγλεζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας καταλαβουν οι ευρωπαιοι οτι η ΕΛΛΑΔΑ κυβερνιεται απο δουλικους και προδοτες πολιτικους ΑΛΛΑ κατοικειται απο ΕΛΛΗΝΕΣ και πρεπει να ειναι χαρουμενοι που εφυγαν με τα τσουτσουνια στο χερι και οχι στη θαλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε να τους τα κόψουν και να τους τα βάλουν στις βρωμοκολ@@@ρες τους. Οι βάρβαροι παραμένουν εσαεί βάρβαροι. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τον καιρό που χρησιμοποιούσαν ανθρώπινα κρανία αντί για ποτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.