Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ. ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΥΦΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ!

ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΘΕΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ. ΟΙ...

ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΘΕΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΥΟ ΗΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ") ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ... ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΘ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 15-07 -2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας με σκοπό τη ληστεία,
σε βάρος ζευγαριού στη Βέροια

Συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί δολοφόνοι

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, την Υ.Ε.Ε..Β.Ε και από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, η ανθρωποκτονία με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων, που διαπράχθηκε την 26-06-2011, στην πόλη της Βέροιας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 73χρονος άνδρας και η 69χρονη σύζυγός του, οι οποίοι είχαν δεθεί και φιμωθεί, βρέθηκαν νεκροί από τον γιο τους, το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Μετά από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Ανθρωποκτονία με πρόσθεση», «Ληστεία», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», παράβαση του Νόμου «περί Ναρκωτικών» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν μετά από πολυήμερη διακριτική επιτήρηση των δραστών, αποκαλύφθηκε το κρησφύγετό τους.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία τους, από την ίδια υπηρεσία και παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο ( KALASNIKOF )
Ένα (1) υποπολυβόλο ( TOKAREV )
Τρεις γεμιστήρες (3) με 63 φυσίγγια
Εκατόν τριάντα επτά (137) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων
Πλήθος κλοπιμαίων, μέρος των οποίων προέρχεται από το σπίτι των θυμάτων.

Επίσης, σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα των δραστών, βρέθηκαν σταθμευμένα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, από περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί:

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για περιπτώσεις Διακεκριμένων Κλοπών.

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία διατάχθηκε η σύλληψή του για τις πράξεις της εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν δύο ομοεθνείς, σύνοικοι των δραστών, ηλικίας 16 και 20 ετών, για υπόθεση κλοπής και για κατοχή πέντε (5) δεμάτων χασίς, συνολικού βάρους 513,2 γραμμαρίων.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τη διερεύνηση τυχόν συμμετοχής των δραστών και σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία για την υπόθεση της Ανθρωποκτονίας θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

3 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΝΑΝΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ Η ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΥΓΡΑΣΙΑ.ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΑΝΕ ΜΕ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κανουμε, αφου ζουμε στο "ψευτορωμεικο", οπως ακριβως προφητεψε ο Πατροκοσμας ο Αιτωλος,αλλα εγνοια σας τουρκοαλβανοι βουλγαροι τραβεστι μουλωχτοι το Πραγματικο Ρωμεικο θα ερθη και θα επιβαλει την ταξι που πρεπει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ : το μερος οπου πετουσαν οι ελληνες τα πτωματα των αλβανων κλεφτων ,βιαστων κλπ οταν κατερευσε η κρατικη εξουσια που τους υποστηριζε (το 21 οι τουρκοι , τωρα οι αμερικανοεβραιοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.