Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΑΣ

 Με αφορμή την διάσκεψη Παλαιστινίων Πρέσβεων που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, στις 23 και 24 Ιουλίου, ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον π...

 Με αφορμή την διάσκεψη Παλαιστινίων Πρέσβεων που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, στις 23 και 24 Ιουλίου, ο Ερντογάν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς. Εκτός από τον λόγο που θα απευθύνουν κατά την διάρκεια της διάσκεψης, οι δυο ηγέτες αναμένεται, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση, να πραγματοποιήσουν και κατ' ιδίαν συνάντηση, με το κυρίως θέμα της πολιτικής τους ατζέντας να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Κάτι η επιδεικτική άρνηση του Ισραήλ για δημόσια συγνώμη για τους νεκρούς του τουρκικού πλοίου "free Gaza"πέρυσι, κάτι το στενό μαρκάρισμα του Τελ- Αβίβ στον Τζέφρυ και η αμοιβαία "αγάπη" που αρχίζει να εκδηλώνεται μεταξύ τους, φαίνεται να ανησυχούν τον μουσουλμανικό εκπρόσωπο στην Ευρώπη, Τουρκία...
Εμείς πάλι περιμένουμε ακόμη με ανυπομονησία τον απόπλου τουρκικής φρεγάτας "free Gaza" με τον... γενναίο σε λόγους και διαγγέλματα, Ερντογάν!

3 σχόλια

  1. "Εμείς πάλι περιμένουμε ακόμη με ανυπομονησία τον απόπλου τουρκικής φρεγάτας "free Gaza" με τον... γενναίο σε λόγους και διαγγέλματα, Ερντογάν!"

    χα χα ,σε βλεπω στοχε να εισαι σε αναμονη να αναγγειλης πρωτος και ολος χαρα τη μετατροπη της φρεγατας σε υποβρυχιο απο ισραηλινο πυραυλο(με τον ερντογαν μεσα , και τις ευχες ολων μας βεβαια..)

    ------------
    ΓΑΠ - Ισραηλ : Ας μην ξεχναμε οτι ο Πατερας του ΓΑΠ ο ΑΓΠ θεωρειται απο τους Ισραηλινους ΕΒΡΑΙΟΣ γιατι θεωρουν ΕΒΡΑΙΟ αυτον που γεννηθηκε απο ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΝΑ (Σοφια Μινεικο στην περιπτωση μας) ανεξαρτητα απο την εθνικοτητα του πατερα(Γερος-ΕΛΛΗΝΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα ξεφτέρια της εξωτερικής και εσωτερικής "πολιτικής" μας, να δείτε που στο τέλος θα μας "καρπαζώνουν" και οι Παλαιστίνιοι. Οι Τούρκοι κάποια μέρα θα τα "ξαναβρούν" με τους Ισραηλινούς (το αίμα γαρ νερό δεν γίνεται) και μεις θα (ξανά) μείνουμε με το0 #@%$%^^%Ρ$ στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΦΤΙΖΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΈΡΝΤΟΓΑΝ΄ΚΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑ Η ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΡΑΦΑΤΗΔΕΣ Η ΜΑΧΜΟΥΤΗΔΕΣ,ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΣΤΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.