Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ SIGMALIVE ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΗΡΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΜ...

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ SIGMALIVE ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΗΡΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΕΝΩ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...


Το Sigmalive εξασφάλισε και παρουσιάζει την αποκαλυπτική αλληλογραφία μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Κύπρου και του αντίστοιχου υπουργείου της Γερμανίας όπου φαίνεται πως η Γερμανία δύο ημέρες μετά την τραγωδία, εκδήλωσε ετοιμότητα να παράσχει στην Κύπρο μία μονάδα με πέντε γεννήτριες, για να απαμβλύνει την ενεργειακή κρίση. Η πρόταση της γερμανικής κυβέρνησης δεν απαντήθηκε ποτέ από την Κυπριακή Κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να καλύψουμε μόνο τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του συνεργείου ειδικών που θα πραγματοποιούσε την εγκατάσταση και τα έξοδα λειτουργίας της μονάδας.

Σύμφωνα με την πρώτη επιστολή, η οποία φέρει ημερομηνία 13 Ιουλίου 2011, η κυπριακή πλευρά, εξέφρασε επίσημα την επιθυμία για αποστολή ηλεκτρογεννητριών στην Κύπρο.

Η Γερμανία με τη σειρά της, εξέτασε το ζήτημα αναφέροντας ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές, η μία εκ των οποίων είναι μέσω του Ευρωπαϊκού Δικτύου ανακούφισης Καταστροφών, το οποίο μόλις λάβει το αίτημα, το διοχετεύει στα γερμανικά κρατίδια τα οποία ανταποκρίνονται αναλόγως. Πρόκειται για μια «αποτελεσματική διαδικασία ανταπόκρισης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.