Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

 Συμφωνία για την πρώτη κατανομή των κρατικών περιουσιακών στοιχείων της πρώην Γιουγκοσλαβίας επιτεύχθηκε μεταξύ των διάδοχων κρατών, όπως δ...

 Συμφωνία για την πρώτη κατανομή των κρατικών περιουσιακών στοιχείων της πρώην Γιουγκοσλαβίας επιτεύχθηκε μεταξύ των διάδοχων κρατών, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας, Βλάντιμιρ Τσούργκουζ στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug. Το θέμα μπορεί να επηρεάσει και την χώρα μας μιας και οι σκοπιανοί ζήτησαν και πήραν το κτήριο του Προξενείου της πρώην Γιουγκοσλαβίας στην Αθήνα! Του χρόνου αναμένεται να έρθουν και να πάνε σε δημόσιες υπηρεσίες να το μεταγράψουν στη "Μακεδονία"

Η συμφωνία επιτεύχθηκε στις 19 Ιουνίου και ο επόμενος γύρος των συνομιλιών θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο, τόνισε ο κ. Τσούργκουζ.

Ειδικότερα βάσει της συμφωνίας η Σερβία θα επιστρέψει στην Κροατία την πρεσβεία στη Βιέννη και δύο διαμερίσματα στην Τεργέστη.

Η Σλοβενία θα λάβει μία κατοικία στη Ρώμη και τα γενικά προξενεία στο Κλάγκενφουρτ και το Μιλάνο.

Η Βοσνία - Ερζεγοβίνη θα πάρει μία κατοικία στη Βουδαπέστη και μία στην Ουάσινγκτον. Στην ΠΓΔΜ δίδονται ένα κτίριο στην Καμπέρα και το προξενείο στην Αθήνα.

Η Σερβία θα λάβει την πρεσβεία στην Πράγα και κατοικίες στην Ουάσινγκτον και στην Οτάβα.

Η κατανομή της ακίνητης περιουσίας έγινε με βάση τα ποσοστά που είχαν συμφωνηθεί, με τη Σερβία να έχει το μεγαλύτερο, 39%, εξήγησε ο κ. Τζουργκούζ.

Η πρεσβεία στη Βιέννη θα παραδοθεί στην Κροατία έως τις 31 Αυγούστου και η σερβική αντιπροσωπεία θα μετεγκατασταθεί στην κτίριο, στο οποίο ζούσε ο Βουκ Στεφάνοβιτς Κάρατζιτς, ο Σέρβος διαφωτιστής και μεταρρυθμιστής της σερβικής γλώσσας, πρόσθεσε ο ΓΓ του σερβικού υπουργείου Εξωτερικών.

Τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται σε χώρες - μέλη του ΟΟΣΑ θα κατανεμηθούν ως τα μέσα του 2012, τόνισε και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσουν συνομιλίες για την περιουσία της πρώην Γιουγκοσλαβίας σε άλλα μέρη του κόσμου.

http://dexiextrem.blogspot.com/

1 σχόλιο

  1. Ειδατε τι ειναι ο πανσλαβισμος ? γιατι να μην παρει το κτηριο η σλοβενια η η σερβια ? Συμφωνησαν να το δωσουν στη Γυφτοδονια για να δυναμωσουν τις σλαβικες αξιωσεις εναντι της ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Ασε που ετοιμαζουν και αγαλμα του "βουλγαρου" βασιλια Σαμουηλ (εβραιος ηταν -με τετοιο ονομα και ισαακ αβρααμ κλπ αδελφια)
    Θα το βαλουν διπλα στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ . Να δουμε τι μαλ..κιες θα πουν και για αυτον..
    -Να τους κανουμε δωρο ενα αγαλμα του αιγυπτιου ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ ?? Ισως τον θεωρησουν προγονο τους και σταματησουν να μας πρηζουν τα αρχ..δια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.