Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ 2Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FIYARI.

Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Ναυσικά, Βούβαλος και Καρδιώτισσα ανάμεσα στους στόχους των μογγόλων... Mε 20 εκατομμύρια ευρώ στο χέρ...

Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Ναυσικά, Βούβαλος και Καρδιώτισσα ανάμεσα στους στόχους των μογγόλων...

Mε 20 εκατομμύρια ευρώ στο χέρι Τούρκοι κατασκευαστές "κατεβαίνουν" στην Ελλάδα για να αγοράσουν τα νησιά. Όπως προκύπτει, οι Τούρκοι έβαλαν “στο μάτι” έξι νησιά, αλλά σε πρώτη φάση σκέφτονται επένδυση σε τρία από αυτά

Ο πρόεδρος της τουρκικής κατασκευαστικής εταιρείας FİYAPI, Φικρέτ Ινάν ανακοίνωσε οτι σκοπεύει να αγοράσει τουλάχιστον τρία ελληνικά νησιά που θα βγουν προς πώληση. Ο ίδιος με προκλητικό τρόπο δηλώνει πως " σε περίπτωση που μας τονίσουν ότι δεν θα πουλήσουν τα νησιά σε Τούρκους, τότε θα ιδρύσουμε εταιρεία στην Ελλάδα και θα τα αγοράσουμε".

Ο Ινάν τονίζει οτι ήδη έχει κάνει προεργασία για την αγορά νησιών και ήδη μέσω κτηματομεσιτών έχει επιλέξει 6 απ'αυτά. "Εχουμε ετοιμάσει ένα ποσό 20 εκατομμυρίων Ευρώ για την αγορά 3 νησιών και οι επενδύσεις μας σ'αυτά θα ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια" υποστηρίζει ο ίδιος. Ο ίδιος κατονομάζει τα νησιά που ενδιαφέρεται τα οποία είναι το Λυχνάρι, Καλτσονήσι, Μικρή Αμοργός, Ναυσικά, Βούβαλος, Καρδιώτισσα.

sigmalive.com

ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ! 

13 σχόλια

  1. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΘΑ ΒΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑ
    ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΣΚΑ .
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ στην τελευταία παράγραφο του άρθρου συμπληρώστε για τον "επίδοξο πωλητή", "ακόμα κι' αν πατήσει μαύρο χιόνι" . Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΟΙ.ΓΙΑΤΙ;ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.Η ΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα δεν είχε γνωρίσει ποτέ τέτοια παρακμή.Οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για κάθε εκατοστό Ελληνικής γης.Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες που θα πουλήσουν Ελληνικό έδαφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑς.............. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΟΥΤΕ ΒΡΑΧΟς ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΥΠΟ ΟΡΩΝ, ΔΙΑ ΕΛΕΝΧΟΥς ΕΘΝΙΚΗς ΑΣΦΑΛΕΙΑς ΚΑΙ ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΟΠΟΙΟς ΞΕΝΟς ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗς ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΟ. ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑς ΣΥΓΓΕΝΕΙΑς, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙς ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥς ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς.......... ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΦΥΛΑς ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΟΙ ΥΑΙΝΕς, ΟΙ ΚΟΝΤΟΡΕς ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΥΔΙΑ.............
    Στέλλα Πετρίδου εκ Χαρτούμ Σουδάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΑ 3 ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 20 ΕΚΑΤ. ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 20 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ Κ...ΧΑΡΤΙ).ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ Π...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος πιστέυει αυτά που γίνονται να σηκώση το χέρι του. Ε δεν το περίμενα ρε πούστη τόσο πολλύ ποιά!!!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θέλω να αγοράσω την Ίμβρο και την Τένεδο, Αν μου περισέψουν λεφτά θα πάρω και τα Πριγκηπονήσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χλωμο το βλεπω να αγοραζουν νησια ...

    Στο αιγαιο περα απο τα νησακια , τους γλαρους και τις σαρδελες ζει και ενα πολυ επικυνδινο ειδος που πινει τουρκικο αιμα (και το ξερουν ...)

    ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μου κάνετε την χάρη !
    Τα Πριγκηπονήσια είναι δικά μου, Εγώ τα είδα πρώτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα μην δωσουμε τα λευτα μας στους μογγολους....θα τα παρουμε με το ζορι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.