Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥ...

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΦΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΑΝ ΟΛΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Η Μαργαρίτα Τσαντ - Παπανδρέου είναι η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργο και πρώην σύζυγος του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.

Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1923 στο Όουκ Παρκ του Ιλλινόις των Η.Π.Α.. Παντρεύτηκε το 1951 τον Ανδρέα Παπανδρέου και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Διετέλεσε για οχτώ χρόνια Πρόεδρος στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας, μιας πανελλήνιας ανεξάρτητης οργάνωσης για τα δικαιώματα της γυναίκας. Ως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών πέτυχε τη βελτίωση του νομικού και κοινωνικού κατεστημένου των Ελληνίδων. Πρόσφατες μεταρρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη νομιμοποίηση των εκτρώσεων, τη θέσπιση του πολιτικού γάμου, τη νομιμοποίηση διαζυγίων με αμοιβαία συναίνεση, τη δυνατότητα διατήρησης του επώνυμου των γυναικών μετά το γάμο τους και την απόκτηση ίσων δικαιωμάτων με το σύζυγο στα παιδιά τους. Έλαβε ενεργό μέρος σε γυναικεία θέματα και θέματα ειρήνης.

Έχει τέσσερα παιδιά: τον Γιώργο, τη Σοφία, τον Νίκο και τον Ανδρίκο Παπανδρέου. Είναι επίσης συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων.

9 σχόλια

  1. ας μην ξεχναμε πως ειναι και σκιωδης πρωθυπουργος της χωρας τουλαχιστον απο το 81 μεχρι σημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο πατέρας της διετέλεσε πρόεδρος των ιεχωβάδων Αμερικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γυναίκα αυτή είναι η πιο απτή απόδειξη ότι υπάρχει μετά θάνατον ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσες τα νέα πατέρα του (ΓΑΠ);;;; Έπρεπε ή να είχες "τραβηχτεί" η να χρησιμοποιούσες προφυλακτικό πριν σπείρεις τον όλεθρο που ονομάζεται "Τζέφρυ". Τι σου έφταιξε η Ελλάδα για να πληρώνει τις μα@@@κιες τις δικές σου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης διετέλεσε γραμματέας των Ρεκφέλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλος ο 11:13 αλλα θα ηταν ακομη καλυτερος αν ελεγε οτι επρεπε να τραβηχτει ο γερος της δημοκρατιας!! Για φαντασθητε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kακό σκυλί ψώφο δεν έχει, αυτή δέν είναι μόνο κακό σκυλί κάτι υπερβολικά χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝΕΠΕΤΥΧΕ Η ΔΡΑΚΕΝΑ ΤΣΙΑΝΤ, ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΑ ΗΘΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΣ ΕΥ ΑΓΥΡΙΣΤΟΝ ΠΕΡΑΝ ΕΞ ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.