Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡ ΤΩΝ... ΜΟΛΟΤΩΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!

" Οι Νέοι Πράσινοι θέλουμε να καταγγείλουμε την κατάφορα άδικη σύλληψη του Φώτη Δήμου, ο οποίος συνελήφθη άνευ λόγου στην απεργία της 1...

" Οι Νέοι Πράσινοι θέλουμε να καταγγείλουμε την κατάφορα άδικη σύλληψη του Φώτη Δήμου, ο οποίος συνελήφθη άνευ λόγου στην απεργία της 11ης Μαΐου την ώρα που διαδήλωνε ειρηνικά. Οι αστυνομικοί βέβαια φρόντισαν να «βρούνε» λόγο, φορτώνοντάς του τσάντα γεμάτη μολότοφ η οποία δεν του ανήκε, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες και μαρτυρίες που αποδεικνύουν πως δεν έφερε καμία τσάντα.
Τώρα ο 21χρονος διανύει την 27η ημέρα του στις φυλακές και με δική του επιστολή δηλώνει ρητά πως είναι κατά της βίας καθώς επίσης και πως υπήρξε εθελοντής αιμοδότης στο συμβάν της 3ης Μαρτίου που σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί.
Αναρωτιόμαστε πως η Αστυνομία μπορεί τόσο ξεδιάντροπα να υποθηκεύει το μέλλον ενός νέου ανθρώπου.
Θέλουμε να καταγγείλουμε την κρατική καταστολή η οποία είναι χειρότερη από όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις και χρησιμοποιεί απροκάλυπτα και αποτρεπτικά την εξουσία για να φοβίζει και να τρομοκρατεί τους ελεύθερους πολίτες από το να διαμαρτύρονται και να διαδηλώνουν δικαιωματικά.
Καταδικάζουμε ακόμα τις γνωστές μεθόδους της αστυνομίας να δημιουργεί θύτες όπως η περίπτωση του Μάριου Ζέρβα, τα “πράσινα παπούτσια”, το παιδί με την πιζάμα, της γνωστής ζαρντινιέρας και άλλες στις οποίες η παράλογη και άδικη δίωξή τους ήταν βασισμένες σε μαρτυρίες αστυνομικών. Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα αποδείχτηκε περίτρανα η αθώωση του Αυγουστίνου Δημητρίου που ποτέ δε του ζητήθηκε συγνώμη αλλά και κανένας αστυνομικός δεν τιμωρήθηκε!
Ζητούμε άμεση αποφυλάκιση του Φώτη Δήμου και ανάληψη ευθυνών από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών"!
Μα τι γκαντεμιά είναι αυτή που βαράει τους... προοδευτικούς ανθρώπους; Πως βρίσκονται πάντα στον δρόμο τους τσάντες με μολότωφ!

14 σχόλια

  1. "υπήρξε εθελοντής αιμοδότης στο συμβάν της 3ης Μαρτίου που σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί" Ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ρε πλάκα κάνετε ; Στ' αλήθεια πρώτη φορά ακούτε για "φύτεμα" στοιχείων και φόρτωμα μολότοφ και πετρών σε διαδηλωτές ή ψευδών μαρτυριών στα δικαστήρια ; Πάμπολλες οι περιπτώσεις που έχει αποδειχθεί η σκευωρία μην αρχίσουμε να παραθέτουμε ημερομηνίες. Τόσους γνωστούς έχετε στη ΓΑΔΑ μην κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας. Να έχετε τις απόψεις σας, καλές ή κακές, αλλά μην πέφτετε και από τα σύννεφα για τόσο απλά πραγματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει βεβαιώση οτι εχει πάει στο νοσοκομειό αλλα τελικα δεν εδωσε αιμα λογω υγειας....για ποιο λογο εχει βεβαιώση!!!βεβαιωσή παίρνεις οταν δινεις αίμα..το θέμα ειναι οτι το παλικαρι το σκεφτηκέ καλά.Ας παω να δώσω αίμα και αν προκυψεί καμια σύλληψη ας προσκόμισω την βεβαιώση στο δικαστήριο για ελαφρυντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο, να πετάει μολότωφ για να κάψει αστυνομικούς, ένας που σπεύδει να προσφέρει αίμα συγκινημένος από την δολοφονία 2 συναδέλφων, αυτών εναντίον των οποίων επιτίθεται για να κάψει. Εκτός κι αν είναι διαταραγμένη προσωπικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέλληνες είναι αθώος αληθεύει.

    Οι αστυνομικοί όποιον πιάνουν του φορτώνουν ότι να'ναι ας πούμε για 50 ευρώ παραπάνω το μήνα στο βασικό τους μισθο ας πούμε; Ή πρέπει να φεύγουν οι κατηγορίες απ'τα χέρια τους γιατι αλλιώς θα έχουν πρόβλημα;

    Γιατι αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να υπάρχουν και να τους πληρώνουμε και χιλια ευρώ, βάζουμε οποιονδήποτε και για λιγότερα λεφτά. Όποιον πιάσεις του φορτώνεις ότι να'ναι, σιγά δεν είναι δύσκολο...

    Αστυνόμευση για τον Ελληνικό λαό και μόνο όχι για το κράτος!...Έξω οι υπαλληλίσκοι απο την ΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ούτε τα άντερα σας δεν χωνεύετε όλοι εδώ μέσα μισάνθρωποι ψυχωτικοί πατριδοκάπηλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά είναι πολύ πιθανό, ο συγκεκριμένος να είναι όντως αθώος, θα ήθελα να παρακαλέσω να το ψάξετε δημοσιογραφικά όσο είναι εφικτό βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κοσμος τους πρασινους τους ψηφησε για να ελεγχουν μπας και ραντιζονται τα μαρουλια με φυτοφαρμακα, τι θελουν και φυτρωνουν σαν αγριοχορτα σε πολιτικα θεματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι υπέρ του γιαουρτιών και τον μολότωφ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    Το ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των γιαουρτιών, αλλά όχι όταν τα πετάνε στο Αλαβάνο.
    Το ίδιο ισχύει και για την αστυνομία, είναι υπέρ να χτυπάει οποιοσδήποτε αστυνομικού αλλά γκρινιάζουν με το αντίστροφο.

    Στον κόσμο ισχύει το κάνε στους άλλους, ότι θέλεις να σου κάνουν. Οι ακραίοι έχουν οδηγήσει την αστυνομία στα άκρα, τώρα να μην κλαίγονται ούτε για την αστυνομία, ούτε όταν τους πετάνε πέτρες, γιαούρτια, μπουκάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο 9/6 ωρα 1032 εχει απολυτο δικαιο.δεν εδωσε ποτε αιμα και τη βεβαιωση τη ζητησε για την υπερασπιση του. αυτο προκυπτει απο την ημερομηνια που εκδοθηκε η βεβαιωση του νοσοκομειου.και στην τελικη μην ξεγελιεστε δεν τον προφυλακισε καμια αστυνομια αλλα η δικαιοσυνη με τα οργανα της εισαγγελεα ανακριτη κλπ.
    Ελλας ας αναγεννηθεισ απο την τεφρα σου ευχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...ΕΤΣΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εάν εσύ είσαι αστυνομικός θα έπρεπε πάραυτα να αποταχθείς λόγω IQ ραδικιού! Ρε βλαξ ο στόχος τα έγραψε αυτά ή οι οικολόγοι πράσινοι; Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η αστυνομία εμφανίζει τα χάλια της τα μαύρα εδώ και χρόνια, με τέτοιους που έχει στους κόλπους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε στούρνοι..Το παιδί είχε πάει να δώσει αίμα μαζί με έναν φίλο του και μετά την εξέταση κρίθηκε ακατάλληλος λόγω υγείας! Βεβαίωση δεν είχε. Πριν την προανάκριση ζητήθηκε από το νοσοκομείο να επιβεβαιώσει ότι στο φάκελο όσων είχαν πάει να δώσουν αίμα υπήρχε και το όνομα του! Και ιδού η βεβαίωση (γι'αυτό και η ημερομηνία ειναι 13/5, δύο μέρες μετά την πορεία!). Μικρόψυχα γουρούνια! όλοι στεναχωρηθήκαμε τότε αλλά ποιός πήγε να δώσει αίμα??? Κι εσύ που λες ότι είσαι αστυνομικός το ξέρεις ότι όλοι οι συνάδελφοι σου που ήταν στην ανάκριση έσκυψαν το κεφάλι όταν προφυλακίστηκε ο Φώτης??? Γιατί τον είδαν! Και δεν είχε καμία σχέση με αυτά που έχουν δει... Ένας ζήτησε να καταθέσει ρε!! Συνάδελφός σου!! Και αν θέλετε να ξέρετε ναι, η δικαιοσύνη τον έστειλε 1 μήνα φυλακή και ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ!! Πως κρινετε ρε αν δεν έχετε δει τα στοιχεια?? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Και ντροπη στα κωλοπαιδα που του φορτωσαν την τσαντα!!!! Θα τους κρινει ομως και αυτους η δικαιοσυνη!! Αυτους που ενω καταθετουν ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.