Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: “Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Αναδεικνύει απλά και καταν...

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: “Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Αναδεικνύει απλά και κατανοητά πως καταφέρνει η αναρχοαριστερίστικη προπαγάνδα να αλλοιώνει την αλήθεια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασαν κάθε όριο που, και οι ίδιοι το αποδεικνύουν, κατά την περιγραφή, όπου είναι φανερή η παραπληροφόρηση του δικού τους ρεπορτάζ ! Διαβάστε τα παρακάτω σα να είσαστε τελείως μα τελείως ουδέτεροι και δείτε επιτέλους την απάτη των νοημάτων. Είναι τόσο ΑΠΛΟ και ας Αρχίσουμε με τον τίτλο : «Θεσσαλονίκη: Μικροεπεισόδια μεταξύ «Αγανακτισμένων» και Χρυσής Αυγής» - Τι περιμένει κανείς εδώ να διαβάσει; Αυτό που ΣΑΦΩΣ λέει ο τίτλος. Διαβάστε τώρα την πραγματικότητα όπως την περιγράφει το ΙΔΙΟ το ρεπορτάζ :

«Υπενθυμίζεται ότι η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι διοργανώνει την συγκέντρωση προκειμένου να στηλιτεύσει, όπως υποστηρίζει, την ενέργεια της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ να τοποθετήσει άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια.»

Συνδέστε και αυτό τώρα

«Με αφορμή τη συγκεκριμένη συγκέντρωση, η κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης», κάλεσε την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, συγκέντρωση ενάντια στο φασισμό.»

ΔΗΛΑΔΗ :

Η Χ οργάνωση (Χρυσή Αυγή) είχε ανακοινώσει ότι διοργανώνει κάπου κάποια συγκέντρωση, ενώ η Ψ οργάνωση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης» κάλεσε την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, συγκέντρωση ενάντια στο φασισμό.» Η Ψ οργάνωση (συνιστώσα του Συριζα ναι ή όχι ;) κάνει αντισυγκεντρωση εναντίον της Χ οργανώσεως (Χρυσή Αυγή) και για ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ τώρα τον τίτλο :

«…Μικροεπεισόδια μεταξύ «Αγανακτισμένων» και Χρυσής Αυγής»

Συμπέρασμα;

Όσοι ανήκουν στην Ψ οργάνωση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης» είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ. Οι υπόλοιποι όχι ;

Και επειδή τα λέμε ουδέτερα : Όχι στο «φάντασμα – μπαμπούλα» της ακροδεξιάς αλλά ΝΑΙ στο «φάντασμα – μπαμπούλα» της αναρχοαριστεράς ;

Ειδάλλως :

Είναι απόλυτα διακριτό πως αναρχοαριστεριστικές οργανώσεις προσπαθούν να κουκουλώσουν το ΟΥΔΕΤΕΡΟ κίνημα των αγανακτισμένων υποκινούμενοι από μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, ναι ή όχι ;

Υπάρχει κανείς να μας εξηγήσει πως το «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή Θεσσαλονίκης» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ « Αγανακτισμένοι» ;

http://xryshaygh.wordpress.com

4 σχόλια

  1. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου απαγορεύσει να διαδηλώνεις για το οτιδήποτε (όποιος καιν είσαι), εφόσον το κάνεις ειρηνικά και μάλιστα για έναν εθνικό σκοπό. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν είναι "αντιφασίστες" αλλά φασίστες και πράκτορες της CIA αφού και στην πορεία μνήμης για τα Ίμια και τώρα για το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδου στη πλατεία της νοτιοσλαβικής πρωτεύουσας αντιδρούν και είναι για εθνικό σκοπό.
    Στην επίθεση στο ΑΤ Εξαρχείων που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά 3 πολίτες, στο Indymedia ομολογούσαν (και με ανάληψη ευθύνης!) ότι ήταν επίθεση "αντιβίας" και οι ΕΕΣΦΚΤΦΑ έλεγαν για ασφαλίτες!! Βασιλικότεροι του βασιλέως δηλαδή! Λοιπόν το ψέμα, ο γκεμπελισμός και ο χαφιεδισμός είναι γι’αυτούς επάγγελμα. Όλα θα τα πληρώσουν μαζεμένα μόλις πέσει το καθεστώς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με το link της ΧΑ που βάλατε ομολογούν στο Indymedia ότι ήρθαν σε συμπλοκή με τους Αγανακτισμένους και η σημαία που κάηκε παρθικέ από αυτούς.

    "Μετά κάηκε ελληνική σημαία η οποία είχε παρθεί από αγανακτισμένους. Έγιναν και μικροσυμπλοκές με αγανακτισμένους που δυσανασχέτησαν με τα σκηνικά. Και βρισιές εκατέρωθεν"

    "Σε εκείνη τη σύρραξη κάποιοι αγανακτισμένοι προσπάθησαν να εμποδίσουν δικούς μας και σε κάποιες περιπτώσεις σπρώξαν κόσμο την ώρα των επεισοδίων με άμεσο κίνδυνο να συλληφθούν άτομα. Ακολούθησαν μπινελίκια μεταξύ δικών μας και αγανακτισμένων οι οποίοι τελικά φάγαν και κάτι καλά μπουνίδια"

    "Στρεφόμενος αναγκαστικά προς το χώρο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι αγανακτισμένοι, έπεσα σε ένα οργισμένο πλήθος 40 ατόμων οι οποίοι εκείνη την ώρα κράζανε 2 παιδιά τα όποια είχαν φάει δακρυγόνα και προσπαθούσαν να βάλουν Μαλό. Οι αγανακτισμένοι σκυλιασμένα τους φώναζαν ‘ουστ από ‘δω, να φύγετε’. Στην προσπάθεια μου να παρέμβω μου την πέσανε και μένα λεκτικά και μάλιστα μια θεια του καναπέ με φώναξε και προβοκάτορα"
    πηγή: indymedia

    Απίστευτο να βλέπεις ότι ο Αλαφούζος, ο Θέμος και ο Αναρχομάκης (που αποτελεί την πρώτη πηγή ενημέρωσης των απανταχού άπλυτων) κάνουν το μαύρο άσπρο για μια ακόμη φορά. Το ερώτημα είναι ποίους προσπαθούν να κοροϊδέψουν; Τους αγανακτισμένους που παίζουν κάθε μέρα ξύλο με τους άπλυτους κόνδορες; Τους άπλυτους κόνδορες που το παραδέχονται ανοιχτά και σε κάθε ευκαιρία; Ή τους Εθνικιστές που για μια ακόμη φορά είναι τα θύματα της καθεστωτικής προπαγάνδας; Μάλλον για να το πιστέψουν οι ίδιοι. Είναι τόσο τραγικοί όσο και γελοίοι, γιατί δεν ξέρουν ότι με κάθε συκοφαντία που λένε κάνουν ένα βήμα ακόμα στην καρμανιόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι οι ίδιοι ο βρωμοάπλυτοι χαφιέδες που στην Κερατέα έφαγαν ξύλο για την προβοκάτσια στο σπίτι Κερατιωτών αστυνομικών και με αφορμή ένα σημαιάκι που είχαν βάλει οι κάτοικοι στα μπλόκα. Μετά έλεγαν να ξαναδούνε το θέμα της Κερατέας "αποκρυσταλλωμένα". Δηλαδή συντάχτηκαν με τον ΓΑΠ και το Μπόμπολα και "αναθεώρησαν" αυτό που πριν αποκαλούσαν δίκαιο για δικό τους όφελος. Είναι οι ίδιοι λαγοί που αποκαλούσαν στο blog anarchistis.blogspot.com(που προτείνει σαν καλό site για επίσκεψη την αναρχοζούγλα του αναρχοταρζάν), τους Κερατιώτες, "ως επί το πλείστον φιλοβασιλικούς και λοιπά φασιστοειδή" επειδή είπαν ανοιχτά και ξεκάθαρα στο Λαλάκη (αυτό που φοβόταν και ο ίδιος). ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ!!!! Λαγοί και κότες οι ρουφιανοπράκτορες των βορίων προαστίων!! Άμα αυτοί είναι οι πραιτοριανοί του καθεστώτος... μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα της ΝΤΠ και του Σόρος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (οπως λεμε φταιει ο ΟΤΕ... )
    Χαιρομαι γιατι τα μεσα κατηγορουν αυτον που φοβουνται περισσοτερο (ισως τον μονο που φοβουνται) Την ΧΑ !!!!
    Ακουσατε να κατηγορουν λαος η νδ ??
    Καθε ψευτοκατηγορια εναντιον της ΧΑ ειναι και ++ 1000 ψηφοι τουλαχιστον...


    Να το δει αυτο ο λαος λοιπον και να καταλαβει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.