Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ... ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ!

Την παραίτηση του από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Λιάνης. Στην επι...

Την παραίτηση του από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Λιάνης.
Στην επιστολή του ο Γιώργος Λιάνης υπογραμμίζει ότι δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση. Η κοινοβουλευτική δύναμη του ΠΑΣΟΚ πλέον είναι 155 βουλευτές.
«Με λύπη ομολογουμένως πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από την κοινοβουλευτική μας ομάδα, παραμένοντας βουλευτής Φλώρινας. Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε. Αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό συνεχώς. Ο χρόνος που πέρασε με το Μνημόνιο ήταν ένας μαρτυρικός χρόνος θυσιών που αποδείχθηκαν μάταιες για τους Έλληνες. Μάταιες γιατί οδήγησαν στο Μεσοπρόθεσμο που το βλέπω βραχυπρόθεσμο και μοιραία θα ακολουθήσει και άλλο χειρότερο...»
Τέτοια δακρύβρεχτα και λαϊκίστικα θυμήθηκε να πει σήμερα ο Λιάνης, ο ίδιος που για δεκαετίες ήταν μέσα (πολύ μέσα) σε όλες τις καταστάσεις,και λόγω συγγένειας με την πρωθυπουργική σύζυγο Μιμή, ενώ δεν ξέχναγε κάθε καλοκαίρι να τρέχει σε πανηγύρια γυφτοσκοπιανών για να χορεύει το "Φύγετε Έλληνες απ' τη Μακεδονία"! Και πάλι δυστυχώς θα βρεθούν αρκετοί να τον αναγάγουν σε... ήρωα! Τέτοιοι που είμαστε και παραμένουμε, καλά μας κάνουν άπαντες! Οι μόνοι που θα βάλουν πάντως μαύρες πλερέζες είναι οι εν Ελλάδι κύκλοι της προπαγάνδας των Σκοπίων!

4 σχόλια

  1. Τα λεφτά που "έφαγε" τόσα χρόνια μαζί με το άλλο "θείο βρέφος" τον Λαλιώτη θα τα επιστρέψει;;; Ή θα ξαναχορεύει με τους γυφτοσκοπιανούς το "τραγουδάκι" "Μακεδονία σκλάβα των Ελλήνων";;;; Πάντως τα ποντίκια εγκαταλείπουν πρώτα το πλοίο όταν αυτό πρόκειται να βυθιστεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ,ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΓΩΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΜΑΤΑ ΤΟ 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAIROS HTANE NA EKSAFANISTH O BOULGAROS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι κι εξάδελφος της άλλοτε επίσημης πρωθυπουργικής πόρνης και μετέπειτα συζύγου, Μιμής. Τι κάνει αυτή; Ψαρεύει ακόμη τεκνά, ή μπήκε σε κανένα μοναστήρι; Διότι είχε και λίγο θρησκευτική κλήση..:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.