Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

24 ΙΟΥΝΙΟΥ 1941... ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

24 Iουνίου 1941... Εισέρχονται στην Αθήνα τα πρώτα τμήματα των ιταλικών στρατευμάτων κατοχής κάτω από τις αποδοκιμασίες και τους χλευασμούς ...

24 Iουνίου 1941... Εισέρχονται στην Αθήνα τα πρώτα τμήματα των ιταλικών στρατευμάτων κατοχής κάτω από τις αποδοκιμασίες και τους χλευασμούς των κατοίκων που είχαν υποδεχθεί τους Γερμανούς με περιφρόνηση, κλειστά παράθυρα και έρημους δρόμους. Μετά από συμφωνία Χίτλερ και Μουσολίνι, ιταλικά στρατεύματα εγκαταθίστανται ως δύναμη κατοχής σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τις περιοχές Ανατολικής Μακεδονίας και Δυτικής Θράκης, που παραχωρούνται στη Βουλγαρία.

Όπως φαίνεται και στον χάρτη οι Γερμανοί (κόκκινο) κρατάνε υπό την διοίκηση τους, την περιφέρεια πρωτευούσης, την δυτική και κεντρική Κρήτη, παραχωρούν την ανατολική στους Ιταλούς (γαλάζιο) για να έχουν σύνδεση με τα Δωδεκάνησα που είναι σε Ιταλική κατοχή πριν από τον πόλεμο, κρατάνε την Θεσσαλονίκη  και την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία για να κάνουν παιχνίδι με τους Σλάβους. Ικανοποιοούν τους Βούλγαρους (πράσινο) δίνοντας τους έξοδο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κρατάνε όμως την αμυντική γραμμή του Έβρου και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου για λογαριασμό τους και δίνουν την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα στους Ιταλούς... που είχαν ήδη ταπεινωθεί ολοκληρωτικά από τον Ελληνικό Στρατό.

www.stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Νατοι οι γειτονες.... (ας μην ξεχναμε και το αυτονομο κρατος της τσαμουριας υπο ιταλικη διοικηση)
    Οι ιταλοι που ηθελαν τα ιονια ,τον μορια και την Κρητη ως αλλη βενετια εξουδετερωθηκαν απο τους γερμανους το 44
    Οι εγκληματιες Τσαμηδες διωχθηκαν απο τον Ζερβα το 45
    Οι σλαβοβουλγαροι αν και εχασαν(συνθηκολογησαν -πανσλαβισμος βλεπετε..) απο τους σοβιετικους, συνεχισαν την προσπαθεια ντυμενοι ως ΔΣΕ και εχασαν το 49 στο Γραμμο.
    Συμπαρασμα: ο καλυτερος φιλος του Ελληνα ειναι το οπλο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.