Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΥΡΙΟ... ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ!!!

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!  ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "FILIA" KAI EINAI ENA XIΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΑΥΤΙΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ...

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "FILIA" KAI EINAI ENA XIΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΑΥΤΙΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ:
 


ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΩΜΑΤΙΟ... 2531027500 ΚΑΙ 2531031115. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΦΑΞ... 2531070524 Ή EMAIL... info@hotelfilia.gr. TΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΟ EMAIL ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ!

1 σχόλιο

  1. Ενδεικτική επιστολή για αποστολή με εμαιλ:


    Θα ήθελα να εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για τη φιλοξενία εκπομπής ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ καναλιού από το ξενοδοχείο σας.

    Η επιλογή της ημερομηνίας (19 Μαΐου) που γίνεται η εκπομπή, ημέρα μνήμης του Ποντιακού ελληνισμού για τη γενοκτονία, αποτελεί μία ακόμη ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

    Εκφράζω τη λύπη μου που το ξενοδοχείο σας συνεισφέρει στην προσπάθεια ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ της Θράκης.

    Όταν Αυτονομηθεί και Τουρκοποιηθεί η Θράκη και έρχεστε στην Ελλάδα ως κατατρεγμένοι πρόσφυγες, τότε θα συνειδητοποιήσετε πόσο αξία έχουν τα "30 αργύρια" για τα οποία ξεπουλάτε την πατρίδα μας.

    (ονοματεπώνυμο ή απλά κάποια όνομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.