Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!

Ανακυκλώνονται από διάφορες πηγές "πληροφορίες" σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι σύμβουλοι του Τζέφρυ Γιωργάκη Παπανδρέου Μινέϊκο Τσ...


Ανακυκλώνονται από διάφορες πηγές "πληροφορίες" σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι σύμβουλοι του Τζέφρυ Γιωργάκη Παπανδρέου Μινέϊκο Τσαντ, του πρότεινα να κατεβάσει τον Στρατό στους δρόμους για την Δημόσια Τάξη, με προηγούμενο παράδειγμα -και άλλοθι- την κίνηση Μπερλουσκόνι την Ιταλία, κατά την διάρκεια αναταραχών με χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά που βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες στην Πατρίδα μας. Όχι βέβαια "δεν παίζει" με τίποτα αυτό το ενδεχόμενο αλλά είναι πιό πιθανό να κατεβάσει -ΕΝ ΜΙΑ  ΝΥΚΤΙ- ο Στρατός τον Γιωργάκη παρά να κατεβάσει ο Γιωργάκης τον Στρατό. Δεν είναι μόνο θέμα συμπλεγμάτων "δημοκρατικών" που διακατέχουν το πολιτικό σύστημα και ασφαλώς τους κυριώτερους εκφραστές του, αλλά και η λογική τους που λέει πως ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ στον δρόμο, μπορεί να σημάνει ανα πάσα στιγμή ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. Μιά αφορμή είναι όλα...

8 σχόλια

  1. Απ' το στόμα σου και στου Θεού (της Ελλάδας) τ' αυτί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλός είσαι, "ΣΤΟΧΕ", αλλά θα ήσουν καλύτερος αν δεν είχες αυτό το κόλλημα με τον στρατό. Αν επιτέλους παραδεχόσουν την πραγματικότητα, ότι η Ελλάδα του 2011 δεν είναι η Ελλάδα του 1967, ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Αν εν μια νυκτί κατέβαζαν οι στρατιωτικοί (και ποιοι δηλαδή από δαύτους;) τον Γιωργάκη, την επομένη αμέσως θα είχαν πρόβλημα επιβίωσης, αφού θα τους έκοβαν τα δάνεια και θα τους πέταγαν έξω από την ΕΕ.
    Λίγη σοβαρότητα, βρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα άρματα στο φυσικό τους περιβάλον, στον περίβολο του κοινοβουλίου.! Kαι τι όμορφη φωτογραφία, θα την βάλω στο desktop.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ 4.49 ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ? Η ΝΟΜΙΖΗΣ ΟΤΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΦΥΓΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ?ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ? ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΣΧΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!!! ΑΝ ΟΜΩΣ 10 ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 17/5/11 6:06 μμ

    Το σχόλιό σου δεν έχει σχέση μ’ αυτά που γράφω. Είναι εγκληματικό να καλλιεργούμε κλίμα οπισθοδρομικό, φυγή προς τριτοκοσμικές λύσεις, όπως τα στρατιωτικά πραξικοπήματα, τα οποία δεν εγγυώνται και τίποτε στο κάτω-κάτω της γραφής.
    Αυτό που πρέπει να γίνει και που ο «ΣΤΟΧΟΣ», σαν υπεύθυνη εφημερίδα θα έπρεπε να κάνει, είναι να φροντίσουμε για την δημιουργία υπευθύνων και ενεργών πολιτών, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, που δεν θα βλέπουν την κατανάλωση σαν μόνο σκοπό της ζωής τους. Ουαί κι αλίμονο αν στρεφόμαστε σε λύσεις, όπως τις στρατιωτικές δικτατορίες, που αρμόζουν μόνο σε υπανάπτυκτους αφρικανικούς λαούς.

    Αν δεν έχεις την κρίση να καταλάβεις τι λέω, δεν φταις εσύ, αλλά εμείς, η παλαιότερη γενιά, που αντί να φροντίζουμε να σου καλλιεργούμε οράματα και αυτοπεποίθηση, σου μοστράρουμε σαν πρότυπο ζωής την κατανάλωση και σαν φυγή από τα προβλήματά σου τον λοχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΛΟΧΙΑΣ ΤΟΥ 1967 ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 1974 ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΗΦΗΝΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΛΟΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγκληματικο αγαπητε μου, ειναι να χαρακτηριζεις ως καταντημα τις Ενοπλες Δυναμεις,οι οποιες μαζι με το Εθνικοπατριωτικο λαικο κινημα και τη θρησκεια, αποτελουν το τελευταιο αναχωμα του Ελληνικου Εθνους.Η ζητουμεη λυσις λοιπον, θα δωθει ως επαναστασις,λαικη ή στρατιωτικη.Ας παραμεινουμε ζωντανοι και ας μας χαρακτηρισεις και τεταρτοκοσμικους κυριε <>.Ως μεγαλυτερος και ως πιο φιλοσοφημενος,θα επρεπε να καταλαβαινεις πως ειναι πραγματικα εξοργιστικο,να δινεις συμβουλες σε εμας τους νεοτερους,διοτι ανηκεις στην πιο αναξια γενια ελληνων, απο παντα.Κανε μας λοιπον τη χαρη,εσυ και οι συνομηλικοι σου και κοινως <>.Ηδη μας εχετε χρεωσει με πολλα,παρα πολλα...Δεν μπορειτε να μας δινετε συμβουλες,διοτι πολυ απλα ειστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ (η ιστορια το εγραψε αυτο και οχι εγω) και εμεις σιγουρα καλυτεροι απα εσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΤΕ..ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΑΙ
    ΠΑΙΔΑΣ ΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΘΗΚΑΣ ΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΤΕ ΠΑΤΡΟΩΝ ΕΔΗ
    ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ.
    Οσο θα παραμενουμε στο πνευματικο εβραιοσταλτο σκοταδι..
    και μακρια απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ..οι περιπετειες και η
    Παρακμη του Εθνους μας θα συνεχιζεται......
    ΠΑΥΡΟΙ ΔΕ ΤΑ ΑΛΗΘΕΑ ΚΙΚΛΗΣΚΟΥΣΙΝ (ΗΣΙΟΔΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.