Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΖΥΜΩΣΗΣ ΚΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ "ΣΤΟΧΟΥ" ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ... Κάποιοι παράξενοι στο διαδίκτυο, που κανείς δεν ξέρει από που κρατάε...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ "ΣΤΟΧΟΥ" ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΕΣ...

Κάποιοι παράξενοι στο διαδίκτυο, που κανείς δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια τους και από ποιούς πληρώνονται, μερικοί εξ' αυτών ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κρατικοδίαιτοι, έχουν πάρει εργολαβία να διχάσουν το ευρύτερο Πατριωτικό κίνημα σε αυτούς που συμμετέχουν και σε αυτούς που δεν συμμετέχουν στο σκηνικό της πλατείας Συντάγματος.

Μερικοί από αυτούς σπεύδουν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς να αποκαλέσουν "προδότες", "ανθέλληνες", "γιαλατζί πατριώτες" κι άλλα όμορφα την μιά ή την άλλη πλευρά. Δεν θα κρύψουμε ότι έχουμε διαπιστώσει μεγαλύτερη σπουδή και ενθουσιασμό για ύβρεις και συκοφατίες από την πλευρά των "συμμετεχόντων" ή για να γίνουμε πιό σαφής των υποτιθέμενων συμμετεχόντων. αλλά κρούσματα έχουμε εντοπίσει και στις δύο πλευρές...

Ο "Στόχος" στάθηκε κριτικά από την πρώτη στιγμή απέναντι στο διαμορφωμένο σκηνικό, έχοντας την πεποίθηση ότι... "επανάσταση" που προαναγγέλεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και στηρίζεται από καθεστωτικές δυνάμεις που έχουν συντελέσει στην καταστροφή του τόπου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Και η γνώμη μας διαμορφώθηκε με προσμέτρηση των δεδομένων που υπήρχαν, αλλά και των διατυπωμένων από χρόνια απόψεων μας για την ασφάλεια του Έθνους και του Κράτους των Ελλήνων. Και παρ' όλο που δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει καθεστωτική ανατροπή από τέτοιου είδους "εξεγέρσεις", σε όποιους το πιστεύουν και το επιχειρούν ματαιόδοξα, μπαίνουμε στον πειρασμό να τους ρωτήσουμε αν έχουν υπόψιν τους την διάδοχο κατάσταση. Για να ξέρουμε βρε αδερφέ... Γιατί δεν την βλέπουμε και γιατί δεν έχουμε πια εμπιστοσύνη σε κανέναν...

Παρ' όλα αυτά, αυτούς, δεν θα τους χαρακτηρίζαμε ποτέ ανθέλληνες και προδότες, αφού ίσως κατά την δική τους άποψη, προσμένουν περισσότερα, απλά αφελείς, που όμως ως αφελείς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι... Αν επιπλέον υβρίζουν σκαιότατα τους έχοντες διαφορετική άποψη από αυτούς Ελληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, τότε φτερουγίζει απειλητικά γύρω τους ο ορισμός του προβοκάτορα...

Αλλά όμως, όσοι αντιλήφθηκαν ότι η μαζικοποίηση του σκηνικού της πλατείας Συντάγματος είναι μιά καλή ευκαιρία για την αλλαγή χρώματος στο σκηνικό, που θα στείλει επίσης σαφή μηνύματα στο καθεστώς και θα στερήσει από τις γνωστές ανθελληνικές και κατευθυνόμενες δυνάμεις νεοταξιτών την δυνατότητα να καπηλευτούν για άλλη μιά φορά μια μαζική αντίδραση (όπως κι αν αυτή προήλθε) δεν θα μπορούσαν απ' ουδενί λόγο κι από κανέναν να χαρακτηριστούν αρνητικά ή απαξιωτικά για τον τρόπο σκέψης τους. Όπως έχει συμβεί... κι ας έχει στεφθεί με σχετική επιτυχία το εγχείρημα τους...

Γιατί κρούσματα, συναντάμε κι από την άλλη πλευρά... Γιατί είναι δεδομένο ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ "εν δυνάμει" πατριώτες, με αρκετές εξαρτήσεις από το καθεστώς που σκιάζονται στο ενδεχόμενο να πάρουν πόδι τ' αφεντικά τους. Μην τους ψάχνετε στους Έλληνες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Αλλά ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν να κινούν τα νήματα από την αφάνεια... Όπως ακριβώς και τους άλλους...

Μέσα σε αυτά τα δεδομένα, ξεκαθαρίζουμε πως, παρ' όλη την κριτική μας στάση η οποία δεν αναιρείται, δεν είπαμε ούτε θα πούμε ποτέ σε κάνενα σε πιά δράση πατριωτικού ή κοινωνικού χαρακτήρα θα συμμετάσχει ή όχι. Δεν είμαστε κόμμα -και ευτυχώς δεν θα γίνουμε ποτέ- να δίνουμε γραμμή ακόμη και για το που θα πιεί την μπύρα του ή τον καφέ του, που θα κάνει την βόλτα του, ή την ζύμωση του, ο κάθε πατριώτης που έχει αποφασίσει να συμπορεύεται μαζί μας στον Αγώνα για την Πατρίδα. Ούτε αρνηθήκαμε ποτέ ότι η πλατεία Συντάγματος είναι τόπος για συλλογή εμπειριών...

Επιπλέον όμως... δεν θέλουμε επ' ουδενί να συνδέσουμε την ιστορία του  "Στόχου", δίπλα από κατασαρόλες και πλαστικές σημαίες. Θα προτιμούσαμε να συνδεθεί πλάϊ σε G3, FN, LEOPARD και τις Πολεμικές Σημαίες Ξηράς με τον Αη - Γιώργη!


"ΣΤΟΧΟΣ"

17 σχόλια

  1. Ωραίο το FN, το πρόλαβα στο ΚΕΕΔ.
    Στο θέμα μας τώρα, πέραν του ότι πατριώτες ή και εθνικιστές στην πλατεία τις πόλις μου δεν μπορούν να κατέβουν, αφού τα αναρχίδια δήλωσαν ξεκάθαρα στο indymedia ότι δεν θέλουν σημαίες Ελληνικές -και μόνο- στην πλατεία (έχω το σχετικό ποστ σε όποιον το θέλει να του το στύλο), έτσι σε κάθε προσπάθεια μας να κατέβουμε με σημαίες μας πέρνουν με τις πέτρες κι η αστυνομία μας διώχνει (''κύριε'' μουρτζανέ), δεν καταλαβένω για ποιο λόγο να κατέβω έτσι κι αλλιώς.! Εγώ έχω αγανάκτησή χρόνια τώρα για ένα σωρό λόγους. Για ίμια, για το αιγαίο, τη Μακεδονία κι ένα σωρό εθνικά θέματα για τα οποία δεν είχαν αγανάκτησή όλοι αυτοί τόσο καιρό, και να είστε σίγουροι ούτε τώρα θα κατέβεναν στις πλατείες αν δεν θιγόταν οι τσεπούλα τους.
    Έχουμε λοιπόν ένα σωρό ανθρώπους να διαδηλώνουν για το καλό των επόμενων γενεών και των παιδιών τους όπως λένε, τη στιγμή που οι ίδιοι αυτοί δεν θέλουν σκληρή θητεία ή εργασία για τα παιδιά τους, δεν θέλουν έξοδα σε εξοπλισμούς, θέλουν φθηνά εργατικά ξένα χέρια, δεν θέλουν να τους λένε ρατσιστές άλλα προτιμούν να τους σκοτώνουν οι ξένοι στους δρόμους, δεν θέλουν να έχουν υποχρεώσεις άλλα μόνο δικαιώματα. Ε λοιπόν ΟΧΙ, δεν βγένω με όλους αυτούς, θα βγω όταν αποφασίσουν να διαδηλώσουν για τα εθνικά θέματα και δευτερευόντως για τον μισθουλάκο τους, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι για να έχεις δουλεία και μισθό και ζωή και οικογένεια πρέπει να έχεις ΕΘΝΟΣ πρώτα από όλα. Ας διαδηλώσουν λοιπόν για τους Έλληνες της βορείου Ηπείρου, των σκοπίων, της Κωνσταντινουπόλεως, των Ηλιάκη, των Σολομού κι όλους τους ήρωες που έπεσαν για να μπορούμε να είμαστε εμείς στις πλατείες σήμερα, κι όχι επειδή μας έκοψαν το φραπέ, οι κοπρίτες.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη. Περιμένουμε οι πιστοί χριστιανοί το σύνθημα από τον επόμενο ΠΑΛΑΙΟΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ για να ξεσηκωθούμε , ίσως αυτός να είναι ο μητροπολίτης Σεραφείμ. Με τον Χριστό μπροστάρη για την πατρίδα και το έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε μαζί σου.έγραψες!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΣΤΟΧΕ??????
    ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ..ΟΙ ΖΥΜΩΣΙΕΣ ...ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
    1.ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
    2.ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΟ ΕΩΤΕΡΙΚΟ.
    10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑΥΡΗ...ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ....Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ...
    3.ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ...
    4.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
    .ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΝΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΚΡΙΜΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω συμφονω με το Στόχο. Καλύτερα να λέω στα παιδια μου οτι ταξιδευα μες τη νύχτα με το Γεράκι της Θράκης παρα να λεω οτι πηρα τη κατσαρόλα της γιαγιας και πηγα στο Σύνταγμα.

    Οτι νομίζει ο καθ'ένας, αρκει να ειναι καλοπροαίρετος.

    Θα δήξει!

    ΛΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η 'ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ' ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ,Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γιατι να αφησουμε ανοιχτες τις πορτες στους μπολσεβικους οταν βλεπουμε οτι ο απλος λαος 99% ζητα να φυγουν οι ξενοι και οι κλεφτες απο την βουλη..??

    Ας ειμαστε εμεις οι πατριωτες που θα γυρισουμε μπουμερανγκ στο συστημα για την προβοκατσια των "Αγανακτισμενων"... Κι Εμεις εκει με σημαιες και τισ συγκεκριμενες προτασεις μας που ο κοσμος θα ακολουθησει..

    Οι ευκαιριες απο τα λαθη του συστηματος δεν ερχονται καθε μερα...

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οσον αφορα τους στοχους του "Στοχου" ειμαι επιφυλακτικος γιατι ειναι μια κλασσικη πολιτικη πρακτικη να εκμεταλλευονται κομματα και ομαδες "τα σημεια των καιρων" και τα ΘΕΛΩ του λαου. Ετσι χτιζουν σιγα σιγα ενα προφιλ που θελει να κανει τους πολλους να τους πιστεψουν και να τους ακολουθησουν. Ομως κατι μυριζει ασχημα. Αν θελουν λοιπον το καλο της ΕΛΛΑΔΑΣ οπως λενε τοτε τι ζορι εχουν να αφηνουν τον κοσμο να εχει μαζι του μονο την Ελληνικη σημαια αλλα δεν βγαζουν κιχ για τα Ισπανικα χρωματα στο πανω εγω απο την Βουλη μπροστα στο μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη που αποτελει εθνικο συμβολο ???? Ουτε φυσικα ενοχλουνται απο τα συνθηματα γραμμενα στα Ισπανικα ενω υποτιθεται απευθυνονται σε Ελληνες στην Ελλαδα. Και τριτο και κυριοτερο γιατι δεν λενε προτασεις για το τι μελει γεννεσθαι ????????
    Γι αυτο ξεκαθαρισα οτι το δικο μου like παει αποκλειστικα στο ξεκαθαρο σχολιο του Jack

    Kωνσταντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γινονται ζυμωσεις στην Πλατεια Σ.και ο ΣΤΟΧΟΣ δηλωνει απων!Αφηνει ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ!
    Οχι,ΣΤΟΧΕ..Πρεπει να παρεις μερος και να συμμετεχεις.
    Μην παρεξηγεισαι γιατι δεν λενε για λαθρομεταναστες..Απο καπου πρεπει να αρχισουμε και αυτο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.Μετα,θα βρουμε και την ακρη με τους λαθραιους εισβολεις.
    ΒΟΥΡ ΣΤΟΧΕ!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιμενω ο ΣΤΟΧΟΣ πρεπει να μηνει εξω απο ολα αυτα. Δεν ειναι πολιτικο κομα. Δεν χρειαζεται ψηφους.

    Εχουν γνωση οι φυλακες!

    Τι πραγματικα κρυβεται πισω απο ολα αυτα? Μιλισε ο Θεοδ/ακης και μετα μουσικουλα Φαρα- ντουρη? Αααα ξεχασα .. ο Νταλαρας δεν ειναι καλος εεε? Πολιτικοποιηθηκε?? Μας δουλευουν παιδια!!!!

    Τα ματια ανοιχτα!!

    ΛΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριοι οι στιγμές που ζούμε είναι μοναδικές και δεν θα ξαναδημιουργηθούν εύκολα. Αυτό που έχει (κατα τη γνώμη μου) ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ αυτή τη στιγμή, είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πατριώτες έξω από τη Βουλή καθ΄όλο το 24ωρο. Δεν μας ενδιαφέρουν οι γνωστοί άγνωστοι αυτή τη στιγμη. Ας βάλουμε τις προτεραιότητες μας σε σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο περισσότερος κόσμος το έχει αποδεχτεί. Ο πατριωτικός κόσμος πρέπει να δώσει το παρόν έξυπνα και να επιβάλει τα Εθνικά αιτήματα. Στόχε οι αριστεροί εκεί πέρα είναι μειοψηφία αλλά δρουν οργανωμένα. Οι Ελληνόψυχοι είναι περισσότεροι, τους αντιμετωπίζουν, αλλά δρουν μεμονωμένα και χωρίς σχέδιο.
    Ξέρουμε ποιοί δημιουρούν το πανυγήρι και τι σκοπεύουν. Ξέρουμε πάντα πως οι αριστεροί εκμεταλεύονταν και κατε΄λυθυναν τον όχλο. Ή μένουμε απέξω, η τους αφήνουμε να πάρουν την εξουσία σε επόμενο στάδιο.
    Οι Πατριώτες πρέπει να δώσουν το παρόν, γιατί αν γίνει αυτο και οι Πατριώτες οργανωμένα δράσουν εκεί πέρα, τότε πράγματι ο όχλος θα δουλεύει για το Εθνικό όφελος.
    Στόχε έχεις αποδείξει ότι πάνω απόλα είναι το καλό της Πατρίδας. Έτσι και εδώ σαν μια παρτίδα σκάκι πρε΄πει να παίζουμε μερικές κινήσεις σε βάθος από αυτές του αντιπάλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραίος ο 8:09 γιατί το θέτει το ζήτημα σε σωστές διαστάσεις κι ας μην συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Είναι όμως μιά Πατριωτική άποψη. όμως το ίδιο Πατριωτική από ζήτημα τακτικής άποψη είναι ότι πρέπει να διαλέγουμε εμείς το γήπεδο και όχι ο αντίπαλος. Και πλεόν δεν χωρά αμφιβολία άσχετα με το πως εξελίσσεται ή μπορεί ακόμη να εξελιχθεί, πως το γήπεδο της πλατείας Συντάγματος έτσι όπως διαμορφώθηκε είναι μιά επιλογή του συστήματος. Ακόμη κι αυτο το "ΠΑΝΩ" - "ΚΑΤΩ" από εκπροσώπους του συστήματος διαμορφώθηκε. Είναι απαραίτητο να βρίσκονται οι Ελληνόψυχοι ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και ενωμένοι, αλλά δεν νομίζω ότι για αυτό χρειάζεται ένα επίσημο δημόσιο κάλεσμα. Το σύστημα έχει χώσει κόσμο παντού. Γιατί να χρεωθεί ο χώρος που κινούμαστε μια ενδεχόμενη προβοκάτσια που μάλιστα δεν θα προκύψει καν από τις δικές μας γραμμές;

    "12-13"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ. ΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΣΑΒΒΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ... ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΡΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ(ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ), ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος γράφει: 2/6/11 8:09 μμ

    Πολύ σωστός ο φίλος. Το έθεσε όπως ακριβώς είναι το ζήτημα. Ο αγώνας είναι πρωτίστως Εθνικός...

    Οι πατριώτες πρέπει να δώσουν το παρών για να αφυπνήσουν και όχι να καπελώσουν και να κοιμήσουν. Για αυτό και βγάζουν σπυριά με την γαλανόλευκη τα όρνια της αριστεράς.

    Η ιστορία μας καλεί ας ανταποκριθούμε αλλιώς αλλή μια γενιά του πολυτεχνείου θα να σβερκωθεί και αντίο πατρίδα. Για πάντα. Η ιστορία δεν σύνηθίζει να δίνει πολλές ευκαιρίες.

    Όσο πιό πολλοί τόσο πιό ψηλά η σημαία και η Πατρίδα.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.