Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Εγκληματίες που είχαν αποφυλακιστεί με ... τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου και μάλιστα είχαν ζητήσει και άσυλο στην Ελλάδα ήταν οι δύο ...


Εγκληματίες που είχαν αποφυλακιστεί με ... τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου και μάλιστα είχαν ζητήσει και άσυλο στην Ελλάδα ήταν οι δύο Αφγανοί που έχουν ομολογήσει ήδη την δολοφονία του τραγικού 44χρονού Μανώλη Καντάρη! Σήμερα οδηγούνται στην εισαγγελά αφού συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μενάνδρου.

Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.

Όπως γράψαμε ήδη από χιθες ομολόγησαν ότι πήραν από τον άτυχο 44χρονο την κάμερα που κρατούσε στο χέρι του για να καταγράψει τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, την οποία πούλησαν στη συνέχεια στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.  


2 σχόλια

  1. "Γειά" σου ρε Καστανίδη "σοσιάλα του κερατά". Άντε ρε!!!!! Με το καλό και στα δικά σου!!!! Έτσι να σε σφάξουν και σένα μεσ' την μέση του δρόμου οι προστατευόμενοι σου. Το τι γλέντι έχει να γίνει δεν λέγεται!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.