Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 15 ΜΑΪΟΥ 2011: “Η κάρτα του πολίτη είναι τυραννία, Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία”

Από http://xryshaygh.wordpress.com/  Με επιτυχία έλαβε χώρα στην πόλη των Γιαννιτσών η εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην “κάρτα του πολίτ...

Από http://xryshaygh.wordpress.com/ 

Με επιτυχία έλαβε χώρα στην πόλη των Γιαννιτσών η εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην “κάρτα του πολίτη”, το νέο μέτρο σκλαβιάς και ισοπέδωσης των ατομικών ελευθεριών του Έλληνα και εξάλειψης του απαραβίαστου χαρακτήρα της ιδιωτικής ζωής του. Από νωρίς το μεσημέρι δεκάδες Συναγωνιστές είχαν υπό τον έλεγχό τους τον χώρο στον οποίο είχε προγραμματιστεί η τέλεση της εκδήλωσης. Κατά τις 19:00 κι ενώ μετά τη διανομή έντυπου υλικού του Κινήματος ο χώρος γέμισε από πολίτες, που έδειχναν πραγματικό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για την παρουσία των Συναγωνιστών αλλά και για το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης, ξεκίνησαν οι ομιλίες.

Εκπρόσωποι των Κομματικών Πυρήνων Θεσσαλονίκης και Ημαθίας απεύθυναν χαιρετισμό, ενώ το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι του Πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισας “Ελληνοκρατείν” και του πατριωτικού φορέα “Άγιος Βασίλειος”, οι οποίοι με το λόγο τους έδειξαν την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας στον Αγώνα του Λαού μας ενάντια στο “ηλεκτρονικό φακέλωμα” του καθεστώτος και τόνισαν την αμέριστη στήριξη όλων των εθνικώς σκεπτόμενων Ελλήνων στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, τον μοναδικό φορέα Εθνικής Αντίστασης καθώς και στη μόνη γνήσια κομματική έκφρασή του, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος του Πυρήνα Πέλλας, ο οποίος με το μεστό, τεκμηριωμένο και κατανοητό λόγο του επεσήμανε την ανάγκη αντίστασης στην “κάρτα του πολίτη” και συνεχούς Αγώνα για την ματαίωση αυτού του μέτρου.

Την ατμόσφαιρα δονούσαν εθνικιστικά συνθήματα που ακολουθούνταν από θερμά χειροκροτήματα περαστικών αλλά και πλήθους κόσμου που παρευρίσκονταν στις καφετέριες του κέντρου της πόλης όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση. Το κομμάτι των ομιλιών έκλεισε με τους Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο σε στάση προσοχής. Ακολούθησε πορεία από τα κεντρικά σημεία της πόλης και εκ νέου διανομή υλικού σε περαστικούς και κατοίκους, οι οποίοι συνεχάρησαν τους Συναγωνιστές για την παρουσία τους και σε αρκετές περιπτώσεις συνομίλησαν μαζί τους για να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη για τη Χρυσή Αυγή, πέρα από την καθεστωτική προπαγάνδα λάσπης και σπίλωσης.

Το πέρας της πορείας σηματοδότησε την ολοκλήρωση της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με τον Ύμνο του Κόμματος και συνοδεύτηκε από την υπόσχεση τόσο στα Γιαννιτσά όσο και όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδος πως: θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη!

1 σχόλιο

  1. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ18 Μαΐου 2011 στις 6:42 μ.μ.

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ "ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"!!!ΕΥΓΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΥΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.