Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Καλούμε τους συναδέλφους εμπόρους, τους επαγγελματίες – αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, ιδιοκτήτες καφετεριών και εστιατορίων, κομμωτές κλπ – και...

Καλούμε τους συναδέλφους εμπόρους, τους επαγγελματίες – αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, ιδιοκτήτες καφετεριών και εστιατορίων, κομμωτές κλπ – και τους ιδιοκτήτες Σούπερ Μάρκετ να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση για να πιεστεί η κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα της παραμονής των μεταναστών με:
Τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ την Τρίτη 3 Μαΐου 2011 και με μαζική συμμετοχή στον αποκλεισμό της εισόδου – εξόδου οχημάτων του νέου λιμένα από τις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας!

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Επιτροπής Αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης.

Εκτός από τη συμβολική στάση εργασίας,είναι απαραίτητη η παρουσία του καθένα μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νέο λιμάνι.
Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να σταματήσει να παίζει το θέατρο του παραλόγου απέναντι στην τοπική μας κοινωνία και τους μετανάστες.
Να απαιτήσουμε τη μονομερή κατάργηση της συνθήκης «Δουβλίνο 2», που μετέτρεψε το μεταναστευτικό από ευρωπαϊκό σε ελληνικό πρόβλημα και τη χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων προς τους μετανάστες, οι οποίοι θέλουν κι έχουν δικαίωμα να πάνε εκεί που θέλουν: στην Ευρώπη!
Ζητούμε από τον κάθε συνάδελφο να πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και να συμμετάσχει στο κλείσιμο των καταστημάτων και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

3 σχόλια

  1. Ego leo na tous mazepsete se ena meros kai na tous valete fotia mono etsi den tha ksanapatisoun alli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ1 Μαΐου 2011 στις 8:53 μ.μ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ...ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.